KONAČNO JE POZNATO KADA ĆE SE SUDITI ZORANU MARJANOVIĆU ZA UBISTVO JELENE! Procureli najnoviji detalji iz istrage
Zoran Marjanović, Foto: Espreso.co.rs

SVE SE ZNA!

KONAČNO JE POZNATO KADA ĆE SE SUDITI ZORANU MARJANOVIĆU ZA UBISTVO JELENE! Procureli najnoviji detalji iz istrage

Sada je sve jasno...

Objavljeno:

Suđenje Zoranu Marjanoviću za ubistvo supruge pevačice Jelene Krsmanović Marjanović definitivno počinje na jesen.

Kako prenose mediji, pozivajući se na izvore u pravosuđu odlučeno je da suđenje počne na jesen, ali još nije utvrđen tačan datum.

Marjanović će suđenje dočekati na slobodi, uprkos tome što će mu se suditi za krivično delo za koje je zaprećena kazna i do 40 godina zatvora. Zasad nema razloga za njegovo hapšenje.

Za teško ubistvo koje mu se stavlja na teret, Zoranu preti kazna od 40 godina zatvora.

- U optužnici se navodi da je Zoran Marjanović suprugu ubio na svirep i podmukao način, dok je u blizini stajala njihova ćerka, tada petogodišnja Jana. Prema optužnici, njih troje su se kobnog 2. aprila 2016, oko 17 sati, dovezli "mercedesom" do rampe stadiona u Crvenki kod Borče. Jelena se popela na nasip i počela da trči, a ubrzo za njom krenuli su Zoran i Jana. Kada su se sreli na oko kilometar od mesta na kom je ostao parkiran automobil, kako se navodi, iskoristio je njeno poverenje, namamio je da se spusti sa nasipa ka kanalu, dok je dete ostalo da ih čeka - otkriva sagovornik Kurira navode najnovije optužnice.

Zoran Marjanović ima pravo žalbe.

Podsetimo, Viši sud u Beogradu juče je potvrdio optužnicu protiv Zorana Marjanovića, za ubistvo supruge Jelene i to nakon dva vraćanja na dopunu.

Pevačica Jelena Marjanović ubijena 2. aprila 2016. godine kada je, prema rečima njenog supruga, otišla da trči po nasipu Crvenka u Borči, dok je on navodno ostao da se igra sa ćerkicom Janom.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.