JEZIVI DETALJI HORORA! Iz provoda s društvom otišao na železničku stanicu, popeo se na vagon i UBILA GA STRUJA
Ilustracija, Foto: Filip Plavčić, Printscreen/Google Maps, Ilustracija

tragedija

JEZIVI DETALJI HORORA! Iz provoda s društvom otišao na železničku stanicu, popeo se na vagon i UBILA GA STRUJA

Ognjen Ć. (21) iz Subotice poginuo je od strujnog udara na železničkoj stanici u Subotici

Objavljeno:

Naime, on se popeo na teretni vagon i od siline strujnog udara zadobio smrtonosne povrede. Prema nezvaničnim informacijama, telo nastradalog mladića nalazilo se na krovu teretnog vagona kod stanice.

Mladić nije bio sam, već u društvu prijatelja. U petak uveče izašli su u provod i bili u klubu u centru grada, koji se nalazi nedaleko od železničke stanice. Navodno je društvo posle druženja u kafiću otišlo do stanice i Ognjen se popeo na vagon. Nažalost, doživeo je strujni udar i preminuo na licu mesta. Na njegovom telu uočene su smrtonosne opekotine.

Više javno tužilaštvo u Subotici izdalo je naredbu da se uradi obdukcija i toksikologija mladićevog tela u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Nastradali mladić je bivši učenik subotičke Gimnazije "Svetozar Marković" i prema rečima njegovih nekadašnjih profesora i drugara iz razreda bio je divan mladić.

Za studenta iz Subotice mladi imaju samo reči hvale i sa nevericom prihvataju da Ognjena više nema.

"Veoma dobro dete. Svi smo u neverici i šoku. Bio je dobar student, studirao je nešto u vezi kompjutera, IT sektor. Odličan kompjuteraš. Uvek je hteo da pomogne i nama starijima. Strašna tragedija", kaže prijatelj porodice Ćuk.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.