OVO JE MUŠKARAC KOJI JE DIVLJAO U STRAHINJIĆA BANA! I ranije su ga HAPSILI, poznat je kao SILEDŽIJA
I ranije su ga privodili zbog UDESA, Foto: Facebook

TO JE ON!

OVO JE MUŠKARAC KOJI JE DIVLJAO U STRAHINJIĆA BANA! I ranije su ga HAPSILI, poznat je kao SILEDŽIJA

Marković je rođen i odrastao u Francuskoj, gde mu i danas žive majka i supruga, ali ga poslednjih meseci češće viđaju u selu, gde mu živi otac

Objavljeno:

Dejan Marković (29), koji je u četvrtak svojim BMW izazvao haos u centru Beograda i umalo ubio bračni par sa trogodišnjim detetom koji je sedeo u kafiću u Ulici Strahinjića bana, uhapšen je iste večeri na graničnom prelazu Kladovo. Marković, koji je odranije poznat po nasilničkoj vožnji, pokušavao je da se domogne Rumunije, a odatle najverovatnije ode za Francusku, gde godinama živi i radi, pišu mediji.

Marković u Srbiju dolazi povremeno. Među meštanima Porodina kod Požarevca, odakle je rodom, odavno ga znaju kao drumskog siledžiju.

- On je već imao problema sa zakonom zbog nasilničke vožnje, a znam i da se isprevrtao i naleteo na banderu tu u selu. Često je menjao automobile, a vozio je suludo, kao da je sam na putu, nije ga bilo briga ni za druge, pa ni za sebe. Samo je bilo pitanje kada će napraviti užas - rekao je jedan meštanin, koji je želeo da ostane anoniman.

Kako je za "Srpski telegraf" potvrđeno u policiji, Marković je pre 10 godina privođen zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja. Sagovornik ovog lista dodaje da je on izazvao težak udes u Žabarima.

foto: Espreso.co.rs

Marković je rođen i odrastao u Francuskoj, gde mu i danas žive majka i supruga, ali ga poslednjih meseci češće viđaju u selu, gde mu živi otac. On je kazao da je tačno da je njegov sin imao saobraćajku u Žabarima, pre nego što je izazvao haos u Beogradu, ali kaže da nije nasilan i demantuje da je imao pištolj kod sebe.

- Nema on nikakav pištolj, on ne voli oružje. Verovatno je pobegao zato što se uplašio - rekao je njegov otac Dragan.

On je dodao da njegov sin u Francuskoj radio kao vozač i da je u Srbiju došao na odmor.

Dejan Marković bi trebalo u subotu da bude priveden u Prvo osnovno tužilaštvo uz krivičnu prijavu za izazivanje opšte opasnosti i teško delo protiv bezbednosti saobraćaja. Njemu se na teret stavlja da je u četvrtak oko 18 časova jurio Ulicom Strahinjića bana i na automobil koji je dolazio iz sporedne ulice koji je vozila jedna devojka.

Njegov BMW se potom odbio i udario u dva parkirana automobila. Jedno od tih vozila uletelo je u baštu obližnjeg kafića i tada su lakše povređeni bračni par i njihovo trogodišnje dete. Marković je pešice pobegao sa lica mesta, a policija je zatekla suvozača Nemanju Džakovića, poznatog ugostitelja i kockara.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.