TELO DEKE NAŠLI U HRPI ĐUBRETA: Komšije osetile smrad i pozvale policiju, ONDA SU ZATEKLI HOROR
Ilustracija / Beživotno telo muškarca (68), koji je živeo u stanu u zgradi D4 u ulici Kragujevačkog oktobra, juče su pronašli pripadnici MUP, Foto: Filip Plavčić

HOROR

TELO DEKE NAŠLI U HRPI ĐUBRETA: Komšije osetile smrad i pozvale policiju, ONDA SU ZATEKLI HOROR

Bilo je toliko nagomilanog otpada da su u sobu u kojoj je bilo telo, i koja je bila zaključana, ušli kroz prozor

Objavljeno: 18:03h

Beživotno telo muškarca (68), koji je živeo u stanu u zgradi D4 u ulici Kragujevačkog oktobra, juče su pronašli pripadnici MUP. Stanari su osećali da iz njegovog stana dopire smrad, a kako vlasnika odavno nisu videli prijavili su policiji.

Komšije kažu da je telo muškarca pronađeno zagnjureno u hrpi đubreta i da je čitav stan bio kao prava deponija s koje smeće godinama nije odnošeno. Kako dodaju policajci su zbog nesnosnog smrada nosili zaštitne maske.

- Bilo je toliko nagomilanog otpada da su u sobu u kojoj je bilo telo, i koja je bila zaključana, ušli kroz prozor - pričaju komšije. Niko od komšija nije znao ime pokojnika. Kako kažu, bio je osobenjak i samotnjak, ali znaju da je radio kao kurir u opštini i da je pre nekoliko godina penzionisan.

- Poslednji put kada sam ga video, jedva je hodao. Znam da ima brata u obližnjem naselju. Imao je i mačku koju je izvodio svakog dana - bilo je sve što je o njemu znao prvi komšija.

Likica Kovačević dodala je da se iz njegovom stana smrad, doduše manjeg intenziteta, osećao još od 1999. godine kada se ona doselila u zgradu.

- Komunalna služba je očistila stan i iznela tri prepuna kontejnera đubreta. Užas! U stanu je imao i kantu benzina. Ko zna šta je hteo s njom da učini - pita se Likica.

Kako "Novosti" saznaju u policiji, najverovatnije je da se radi o prirodnoj smrti, ali se utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je nesrećan čovek umro.

(Espreso.co.rs/Večernje novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.