OVO SU SINOVI POZNATIH SUMNJIVIH LIKOVA KOJI SU KRENULI NJIHOVIM STOPAMA! Neki su već MRTVI!
OVO SU SINOVI POZNATIH SUMNJIVIH LIKOVA, Foto: Dragan Kadić, Dado Đilas, Privatna arhiva, Ilustracija/Espreso.co.rs

LOŠ PUT

OVO SU SINOVI POZNATIH SUMNJIVIH LIKOVA KOJI SU KRENULI NJIHOVIM STOPAMA! Neki su već MRTVI!

Veliki broj naslednika "sumnjivih likova" odabralo je isti put

Objavljeno:

Vukašin Šijan (20), sin Zorana Šijana nedavno je uhapšen jer je tukao ljude na Novom Beogradu. Kada je Stefan R. (30) pokušao da ga obuzda, upucan je u ruku.

Nije on jedini koji je krenuo putem oca. Dosta naslednika "sumnjivih likova" odabralo je taj put iako je nekima to "došlo glave".

foto: Privatna arhiva, Printscreen

Dragoslav Jovanović (25), sin kontroverznog Surčinca Ljubomira Jovanovića Staklenog, ubio se 10. juna, nakon što je ranio suprugu Teodoru (25), sa kojom je bio u brakorazvodnoj parnici. Pet dana pre toga ubio je porodičnog prijatelja Neđu Šubaru, njegovu majku i tetku i njihova tela bacio u septičku jamu.

foto: Vlada Sporčić, Printskrin Instagram, Privatna Arhiva

Lazar Đukić (25), sin Kristijana Golubovića, na ulici napao je drvenom motkom prolaznika i polomio mu nos.

foto: Printscreen / Facebook/Kristijan Kiki Golubovic

Andrija Šljukić (24), sin ubijenog vođe "zvezdarskog klana" Sredoja Šljukića, uhapšen je početkom juna zbog razbojništva. On je osumnjičen da je sa dvojicom drugova u beogradskom naselju Kaluđerica mučio staricu (79) i njenu ćerku (46) i oteo im oko 300 evra. Njegovog oca ubili su pripadnici "zemunskog klana" 27. septembra 2002.

Marko (29) i Petar Guzijan (32) iz Zemuna, sinovi Jovana Guzijana Cunera, koji je ubijen 5. oktobra 2002, obojica su krenuli očevim stopama. Marko, poznat i kao Mali Cuner, još kao maloletnik je osuđen zbog dvostrukog ubistva, a hapšen je i pre dve godine zbog otmice i mučenja. Njegov brat Petar više puta je hapšen, poslednji put početkom ove godine, i to zbog pokušaja ubistva Dragana Miladinovića Gageca.

Zemunac Milan Ugarković (36), zvani Mali Ugar, sin Dragana Ugarkovića Ugara, koji je ubijen u sačekuši 1999. godine u centru Beograda, ima debeo policijski dosije. Još kao maloletnik sumnjičen je za dvostruko ubistvo, a i kao punoletan je hapšen zbog ubistva. Policija je nedavno u njegovoj vikendici u Krčedinu otkrila arsenal oružja.

foto: Privatna arhiva

Nemanja Bojović Hemija (35) iz Zemuna, sin je Gorana Bojovića Amonijaka, koji je ubijen 1992. godine. Hemiju su bezbednosne službe označile kao vođu podmlatka "zemunskog klana", čiji je član bio i Petar Guzijan. Osuđen je na šest godina zatvora zbog trgovine drogom, pokušaja ubistava, reketiranja i razbojništava. Po izlasku iz zatvora opet je uhapšen, kada su kod njega nađeni kokain i spid.

Marko (28) i Bojan Zarubica (31) iz beogradske opštine Rakovica, sinovi su Milivoja Zarubice Puje, koji je važio za balkanskog kralja prostitucije. Marko je hapšen kao član bande koja je pljačkala pošte, dok je njegov brat Bojan osuđen na 20 godina zbog serije razbojništava i silovanja.

foto: Printscreen/Fejsbuk

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.