OVO JE SUROVI UBICA IZ ALBANIJE! Došao je nepozvan na proslavu kod SRBINA i upucao ga, OVO MU JE SMETALO
Došao je nepozvan na proslavu kod SRBINA i upucao ga, OVO MU JE SMETALO, Foto: Austrijska policija, Facebook

UŽAS

OVO JE SUROVI UBICA IZ ALBANIJE! Došao je nepozvan na proslavu kod SRBINA i upucao ga, OVO MU JE SMETALO

Potpuno neočekivano i na zaprepašćenje svih prisutnih Albanac je izvadio pištolj i zapucao na oca i sina.

Objavljeno:

Austrijska policija identifikovala je ubicu Srbina Samira Halkića (46) kao tridesetjednogodišnjeg Albanca i intenzivno traga za njim, objavili su austrijski mediji. Policija je objavila i fotografiju muškarca kog traže zbog ubistva i ranjavanja dva državljana Srbije.

Naime, ovaj tridesetjednogodišnjak osumnjičen je da je pre nekoliko nedelja, ispred jednog ugostiteljskog lokala u Salcburgu, nakon svađe, ubio Samira Halkića (46), a njegovog sina Dženisa (24) lakše ranio.

Do pucnjave je došlo ispred kafića u kom su Halkići slavili rođenje Dženisovog drugog deteta. Međutim, proslava je prekinuta kada je jedan od gostiju kafića, za kog se kasnije ispostavilo da je Albanac, počeo da vređa Halkiće, a zatim ispred lokala izvadio pištolj i pucao na njih.

foto: facebook

Naime, ubica za kojim se sada traga nije bio na spisku zvanica porodice Halkić, ali mu je smetalo što slave, pa je počeo da vređa i napada goste. Samirov sin, Dženis i on počeli su da se raspravljaju, a Albanac je tada udario šamar mladiću.

Njih dvojica su nakon toga izašli ispred kafića kako bi se "obračunali", a Dženisu je u pomoć pritekao otac Samir.

Potpuno neočekivano i na zaprepašćenje svih prisutnih Albanac je izvadio pištolj i zapucao na oca i sina.

Jedan projektil pogodio je Samira pravo u srce. Nesrećni čovek se srušio na zemlju i preminuo na licu mesta. Drugi metak pogodio je njegovog sina u nogu.

Kako je objavila policija, ubica je starosti između 30 i 35 godina, visok između 180 cm i 185 cm, debelo/korpulentno građen, težine oko 130 kg, tamno braon ili crne kose, s održavanom trodnevnom bradom.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.