OMILJENA VASPITAČICA IZ ALEKSINCA POGINULA U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Kombi prevozio decu iz škole i naleteo na kamion
Vaspitačica Snežana Milić (52), Foto: D.S.

ISTRAGA U TOKU

OMILJENA VASPITAČICA IZ ALEKSINCA POGINULA U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Kombi prevozio decu iz škole i naleteo na kamion

U ovoj saobraćajnoj nesreći, dvoje dece, vozač i preminula Snežana Milić bili su u kombiju koji je vraćao decu iz škole kući

Objavljeno: 25.06.2019. 20:16h
  • 217

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se danas popodne dogodila kod sela Adrovac poginula je vaspitačica Snežana Milić (52), a povređeno je dvoje dece iz Osnovne škole za obrazovanje dece sa smetnjama u razvoju "Hristina Markišić" u Aleksincu.

Kako nam je rekla direktorka škole Jasna Nikolić, jedan dečak je otpušten iz aleksinačke bolnice dok je povređena devojčica odvezena u Niš jer je povredila kuk i ruku. Vozač u ovoj obrazovnoj ustanovi prevezen na Neurohirurgiju Kliničkog centra u Nišu.

U ovoj saobraćajnoj nesreći, dvoje dece, vozač i preminula Snežana Milić bili su u kombiju koji je vraćao decu iz škole kući. Padala je kiša, put je bio klizav i odjednom je njihov kombi naleteo na kamion čiji je vozač ostao nepovređen.
Snežana je majka dve ćerke, a od jedne ima unuke koje je kako saznajemo u Aleksincu obožavala.

Poslednje reči je kazala svom suprugu, jer je u trenutku udesa razgovarala telefonom s njim i rekla mu je da pada kiša i da je put klizav.

- Snežana je bila divna i jedna od najomiljenijih negovateljica. Naša škola funkcioniše tako što decu iz grada dovode roditelji, a Snežana je bila zadužena da uzima i vraća dečicu koja su iz ruralnih područja Aleksinca. Ona je vraćala decu koja su bila u boravku. Strašno je što se dogodila ova tragedija za sve
nas, i za kolektiv i za porodicu. Zao čas se dogodi kad se čovek najmanje očekuje. Naš vozač je pre izvesnog vremena vozio za Grčku, iskusan je u profesiji, ali nesreća ne bira - priča Nikolićeva

Snežanine komšije iz zgrade kažu da je Snežanina porodica divna i radna. Oni kažu da su ona i suprug mnogo toga prevalili preko glave da bi decu izveli na put što su i uspeli. U policiji je rečeno da se uzrok ove tragedije ispituje.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media