OVAKO JE PAO MALI ŠIJAN! Posle tuče i pucnjave vukli su ga KAO PSA (FOTO)
Posle tuče i pucnjave vukli su ga KAO PSA, Foto: Printscreen

AU!

OVAKO JE PAO MALI ŠIJAN! Posle tuče i pucnjave vukli su ga KAO PSA (FOTO)

Policija je pored Šijana uhapsila još dvojicu mladića koji su bili s njim u društvu

Objavljeno:

Vukašin Šijan (20), sin Zorana Šijana, ubijenog 1999. godine, uhapšen je jutros posle tuče i pucnjave ispred jednog lokala brze hrane u Ulici maršala Tolbuhina u Novom Beogradu, nakon čega je sa dvojicom mladića, koji su učestvovali u tuči, pobegli sa lica mesta i na uglu ulica Džona Kenedija i Prve pruge nasilno zaustavili taksi vozilo u pokušaju da pobegnu.

Pošto taksista nije hteo da im otvori vozilo, oni su počeli da udaraju rukama po automobilu, što je primetio policijski službenik u civilu, koji je bio van službe, i koji je pokušao da zajedno sa jednim prijateljem spreči nasilje nad taksistom.

Nakon toga je jedan od trojice mladića ispalio hitac u njihovom pravcu i ranio u predelu leve ruke tridesetogodišnjeg mladića koji je, zajedno sa policajcem, pokušao da spreči nasilje.

Trojica napadača su potom nasilno zaustavili drugo taksi vozilo, kako bi pobegli, ali su brzom reakcijom policajca ubrzo zaustavljeni i uhapšeni.

Policija je pored Šijana uhapsila još dvojicu mladića koji su bili s njim u društvu - Stefana Suvajca (19) i Niku Kantara (20). Šijan je pre toga sa društvom bio u jednom noćnom klubu odakle je nekoliko sati pre pucnjave na Instagram postavio fotografiju s provoda.

foto: Printscreen

Veruje se da su mladići posle bahanalija u klubu došli da jedu u "ulicu gladnih" gde je došlo do sukoba, a zatim i do pucnjave u kojoj je povređen izvesni Stefan R. (30).

Na snimcima sa hapšenja vidi se na osnovu košulje da je jedan mladić koji je jutros uhapšen, bio pre toga sa Vukašinom i u provodu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.