STAKLENI JE RASKRINKAO DRAGOSLAVA: Otac VIŠE nije mogao da ćuti, a rekao je POLICIJI samo jednu reč
Policija / Ilustraija, Foto: Dado Đilas

JEZIVI DETALJI

STAKLENI JE RASKRINKAO DRAGOSLAVA: Otac VIŠE nije mogao da ćuti, a rekao je POLICIJI samo jednu reč

Nezvanično, kao motiv trostrukog ubistva spominju se međusobni neraščišćeni računi

Objavljeno: 18.06.2019. 08:27h
  • 8

Dragoslav Jovanović (25), koji je prošle nedelje teško ranio svoju suprugu Teodoru pred jedanaestomesečnim sinom, osumnjičen je za trostruko ubistvo u Surčinu, pišu mediji.

Prema informacijama, tela Š. N. (42), njegove majke D. Š. i tetke P. M. nađena su u ponedeljak uveče u septičkoj jami iza tržnog centra Surčin.

 

- Tela su u lošem stanju izvađena iz vode. Na njima se vide detalji nasilne smrti. Obdukcija će pokazati kada su ubijeni i kojim predmetom - objašnjava  izvor blizak istrazi.

Ceo ovaj slučaj razotkrila je radnica perionice kojoj je Dragosav rekao "da drži jezik za zubima". Ona je u njegovom automobilu videla lokve krvi. Ubrzo je nađen i mobilni telefon nestalog Š. N.

foto: Espreso.rs

Troje rođaka nestalo je 10. juna. Š. N. je bio Jovanovićev poslovni saradnik.

Policiju je o ovom slučaju obavestio Dragoslavov otac, Ljubomir Jovanović - Stakleni, inače prijatelj Ljubiše Buhe Čumeta, svedoka saradnika.

Ljubomir je ispričao šta zna, a radnica perionice je to potvrdila. Nezvanično, kao motiv trostrukog ubistva spominju se međusobni neraščišćeni računi.

Ljubomir Jovanović Stakleni je bio poznat po burnoj prošlosti i bahatom ponašanju.

Kao svedok pokušaja atentata na Čumeta u Surčinu 3. avgusta 2002, kad je ubijen Ivica Nikolić, dobio je status zaštićenog svedoka. Često je bio umešan u pucnjave, a hapšen je i zajedno sa svojim drugim sinom Gvozdenom.

Stakleni, i njegov sin Gvozden privedeni su 2016. godine ispred beogradske Palate pravde nakon što je policija kod njih pronašla pištolj, kao i značku Žandarmerije.

 

DRAGOSLAV PREMINUO NEKOLIKO DANA POSLE RANJAVANJA

Podsetimo, Dragoslav je preminuo 13. juna rano ujutru. On je podlegao povredama koje je zadobio nakon što je pucao u sebe iste večeri kada je pokušao, navodno, da ubije i svoju suprugu Teodoru.

On je bio osumnjičen da je te večeri ispalio više hitaca u ženu u parku na Novom Beogradu. Supružnici su bili u procesu razvoda, a u ponedeljak uveče su se sastali u Ulici dr Ivana Ribara kako bi zajedno prošetali dete. Ubrzo je došlo do nesuglasica, koje su prerasle u žučnu raspravu. Dragoslav je potom, navodno, posegnuo za pištoljem i pucao u ženu, a zatim je krenuo da beži kroz park.

Policajac, koji se u tom trenutku zatekao u ovom delu Novog Beograda, odmah je krenuo za njim. Kada je video da će ga policajac stići, Dragoslav je, navodno, izvadio pištolj i pucao sebi u glavu.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media