MAJKA JE VIKALA NE DAM KOSOVO I BACILA BEBU! DETE JE LEŽALO U KRVI, KAO DA SPAVA! Jezivi detalji HORORA u Beogradu
Slika sa mesta nesreće, Foto: Espreso.co.rs

TRAGIČNO

MAJKA JE VIKALA NE DAM KOSOVO I BACILA BEBU! DETE JE LEŽALO U KRVI, KAO DA SPAVA! Jezivi detalji HORORA u Beogradu

Sliku mrtvog deteta nikad neću zaboraviti, priča ova komšinica

Objavljeno:

"Lice majke će me proganjati ceo život. Bilo je potpuno izobličeno, otvorenih očiju i usta, skroz krvavo... Detence je ležalo na boku i izgledala je kao da spava."

Ovako glasi jedno od potresnih svedočenja komšija koji su prisustvovali tragediji na Bežanijskoj kosi, gde je juče ujutru Danijela Milovanović (36) bacila ćerku Teodoru (3) sa četvrtog sprata, a zatim skočila za njom u smrt, prenose beogradski mediji.

Kako se sumnja, Danijela je pre toga izazvala požar u stan tako što je zapalila kauč. Potom je prerezala vene ćerki i bacila je kroz prozor, a onda je prerezala sebi i takođe je skočila. Pre nego što se bacila na beton, Danijela je prema rečima svedoka pričala nepovezano, vičući između ostalog "Žene, ne dajte se" i "Ne dam Kosovo".

Jedna od komšinica zatekla je Danijelino i Teodorino telo na betonu i taj prizor, kaže, nikada neće moći da zaboravi.

- Činilo mi se da je dete oko 15 minuta davalo znake života. Ne znam da li je majka isekla vene sebi i detetu, ili su pobegle od požara, ali su obe bile oprljene vatrom. Obe su bile oblivene krvlju. Izobličeno lice majke proganjaće me do kraja života - priča ova žena.

Niko od komšija ne može da veruje da postoji nagon koji jednu majku može da navede da učini tako nešto i tvrde da su Danijela i Dejan bili sasvim normalan par, da se devojčica često igrala u kraju, a jedna žena prisetila se da se baš juče poigrala sa njom. Dejan je čak i upravnik zgrade, a zaposlen je u jednoj privatnoj firmi.

U trenutku zločina Danijelin suprug i Teodorin otac Dejan Radojičić bio je na poslu, a stravične vesti zatekle su ga pred zgradom.

- Čovek je od bola i šoka koji je doživeo ostao nem. Nije mogao nijednu reč da kaže policiji - kazao je naš sagovornik.

Ukoliko pomišljate na samoubistvo ili sumnjate da na njega pomišlja neko vama blizak, možete pozvati Nacionalnu SOS liniju za prevenciju suicida. Razgovori nisu ograničeni, a linija radi neprekidno - 24 časa, sedam dana nedeljno.

Broj kol-centra je 011/7777-000

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.