CRTEŽ UBIJENE DEVOJČICE POKAZIVAO JE SREĆNU PORODICU: Ko je bila Danijela, žena koja je bacila dete i ubila se?
Ko je bila Danijela, žena koja je bacila dete i ubila se?, Foto: Facebook

tuga!

CRTEŽ UBIJENE DEVOJČICE POKAZIVAO JE SREĆNU PORODICU: Ko je bila Danijela, žena koja je bacila dete i ubila se?

Kada je saznao strašne vesti i video jezivi prizor Danijelin muž je čupao kosu sa glave, i morali su da ga odvedu lekari...

Objavljeno: 17.06.2019. 13:46h
  • 140

Danijela je danas, kako se veruje, najpre posekla vene sebi i ćerki, a potom je pred očevicima nesrećno dete bacila sa četvrtog sprata.

Zapalila je stan, vikala sa terase, a potom i sama skočila u smrt.

- Bacila je dete sa terase, govorila da su žene ugrožene, svašta je govorila o muškarcima. Komšija je pokušao da je odgovori od skoka, ali uzalud. Skočila je i ona, a dim sam video tek posle - ispričao je jedan komšija, piše Telegraf.

Uzalud ju je jedan komšija molio da to ne čini, a priča se čak i da je neko potrčao da uhvati dete. Ali bilo je kasno. Kada se i sama bacila, ostala je živa, pričaju očevici, ali je ubrzo izdahnula i svoju tajnu će odneti u grob.

Kada je saznao strašne vesti i video jezivi prizor Danijelin muž je čupao kosu sa glave, i morali su da ga odvedu lekari...

Niko od komšija ne može da veruje da postoji nagon koji jednu majku može da navede da učini tako nešto i tvrde da su Danijela i Dejan bili sasvim normalan par, da se devojčica često igrala u kraju, a jedna žena prisetila se da se baš juče poigrala sa njom. Dejan je čak i upravnik zgrade, a zaposlen je u jednoj privatnoj firmi.

Po dolasku s posla dočekao ga je horor.

Danijela je završila farmaciju u Beogradu i, kako pričaju komšije, radila je na VMA. Sa Dejanom je u braku 7 godina, a poslednji javni post koji je okačila na svom profilu bio je posvećen ćerkici i star je tačno 3 godine. Na slici su dečjom rukom nacrtani mama tata i ćerkica.

Na slikama je izgledala kao jedna normalna i nasmejana devojka, kačila je fotografije sa putovanja u Poljsku, sa mora, ali i sa kolegama sa posla, dok radi u laboratoriji.

Šta se poslednjih godina događalo u ovoj porodici ostaje misterija. To da je žena imala psihičke probleme nepoznanica je za mnoge komšije, premda bi se prema jednom detalju moglo zaključiti i da je patila od nekih tegoba, pa i psihopatoloških poremećaja... A to je njen fizički izgled. Na slikama sa fejsbuka ona je zdrava i uhranjena, a njeno telo jedan od očevidaca opisao je kao izuzetno mršavo, kao ženu koja je bila "kost i koža".

Da se neko zlo oslobodilo iz njenog uma koji više nije slušao njenu dušu, koji je verovatno halucinirao i potpuno postao pomračen svedoče njene poslednje reči.

Prema izjavama očevidaca govorila je potpuno nepovezane rečenice, vrištala da su žene ugrožene, proste reči upućivala na račun muškaraca, a prema nekima čak spominjala i Kosovo...

Njeni drugari iz srednje škole su u neverici, kažu da je bila sjajan učenik i da je olako završila i fakultet.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media