ŽELJKO JOVANOVIĆ (37) SE UTOPIO: Sad je otkriven DETALJ zbog kog ova tragedija u Velikom Gradištu ima veće razmere
Tragedija se dogodila kada je Željko otišao da se rashladi u Dunavu, na mestu na kome se meštani i inače kupaju, Foto: Slađana Stojanović/Ilustracija

TRAGEDIJA

ŽELJKO JOVANOVIĆ (37) SE UTOPIO: Sad je otkriven DETALJ zbog kog ova tragedija u Velikom Gradištu ima veće razmere

Pretpostavlja se da je voda, koja je ovih dana narasla, a veoma je brza, povukla Jovanovića pod baržu

Objavljeno:

Željko Jovanović (37) iz Velikog Gradišta utopio se u petak po podne na Dunavu na gradskoj plaži, a ronioci i dalje tragaju za njegovim telom.

Kako nezvanično saznajemo, tragedija se dogodila kada je Željko otišao da se rashladi u Dunavu, na mestu na kome se meštani i inače kupaju.

- On je sišao niz stepenice i polako ušao u vodu u blizini barže koja oduvek stoji tu. Međutim, kada je zaplivao, počeo je da se davi. Mladić koji je bio na brodu primetio je da Željko mlati rukama i doziva pomoć, pa mu je pružio motku, koju nesrećni čovek nije uspeo da dohvati - objašnjava naš izvor blizak istrazi ove nesreće:

- Pretpostavlja se da je voda, koja je ovih dana narasla, a veoma je brza, povukla Jovanovića pod baržu. Na kej u Velikom Gradištu upućeni su i ronioci koji tragaju za telom - rekao je sagovornik Kurira.

Prema nezvaničnim informacijama, Jovanović je iza sebe ostavio suprugu i dvoje male dece.

- Željko je bio izuzetno dobar mladić, vredan, nikad mrava nije zgazio. Strašna tragedija je zadesila tu porodicu - rekao je izvor.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.