JOVANA (16) JE USPAVALA BEBU, PA POGINULA: To joj je bio prvi put da je sela na motor KOJI JE BIO NEISPRAVAN
Jovana Aleksić, Foto: Printscreen/Facebook

potresno

JOVANA (16) JE USPAVALA BEBU, PA POGINULA: To joj je bio prvi put da je sela na motor KOJI JE BIO NEISPRAVAN

Jovana je oko 21 sat uspela da nagovori brata Milutina da je provoza na "suzukiju", jer se dotad nikada nije vozila na motoru

Objavljeno:

- Jovana je pre nesreće uspavala ćerku Saru i otišla da se motorom provoza sa bratom Milutinom. Tuga mi stegne srce kada pomislim da je više nema i da je moja sedmomesečna unuka ostala bez majke, a moj sin Slobodan bez supruge.

Ovako počinje priču Zoran Aleksić iz sela Stubline, svekar tinejdžerke (16) koja je u sredu poginula u udesu na Valjevskom putu kada je na "suzuki" na kom je bila sa bratom Milutinom Božovićem (22) naleteo "reno klio". Milutin je tada teško povređen, ali nije životno ugrožen.

- Milutin je u sredu tim prokletim motorom došao kod nas da vidi Saru. Jovana je prvo tražila od mog sina Slobe, njenog muža, da je provoza po selu, ali on nije hteo. Rekao joj je: "Na tom motoru ne rade prednje kočnice i nema svetlo, neću da te vozim!" - ispričao je Zoran i dodao da je Jovana zatim otišla da uspava Saru, a njegov sin je otišao u prodavnicu.

Prema njegovim rečima, kada je Sara zaspala, Jovana je oko 21 sat uspela da nagovori brata Milutina da je provoza na "suzukiju", jer se dotad nikada nije vozila na motoru.

foto: Printscreen/Facebook

- Slobodan je prvo otišao do prodavnice, a kada je video da ne radi, krenuo je do benzinske pumpe da kupi sokove. Dok je prilazio, video je saobraćajni udes i Jovanu kako mrtva leži pokraj motora. Pored je bio Milutin, koji je jaukao od jakih bolova. Slobodan nije mogao da veruje šta se dogodilo, jer je samo dvadesetak minuta ranije izašao iz kuće u kojoj je njegova žena bila živa i zdrava - rekao je on i dodao:

- Mislim da sad Slobodan uzdržava samo radi ćerke Sare. Planirali su da imaju i još dece, a sada se ovo desilo.

Reporteri nisu juče uspeli da razgovaraju sa Jovaninim suprugom Slobodanom jer je otišao da sa obdukcije preuzme njeno telo i prebaci ga u kuću njenog oca Radeta Božovića. Kako se saznaje, po želji Jovaninog oca ona će biti sahranjena u subotu u rodnom selu Trstenica.

Podsetimo, tragedija se dogodila u sredu oko 21 sat u blizini benzinske pumpe na Valjevskom putu u obrenovačkom selu Piroman. Kako je izvor iz istrage nakon tragedije objasnio, do nesreće je došlo kada je vozač "renoa" Miodrag P. neoprezno skrenuo ulevo na benzinsku pumpu.

- Baš u tom trenutku su se, u punoj brzini, na motoru pojavili Jovana i Milutin. Došlo je do stravičnog sudara i oni su pali sa motora. Jovana je preletela preko vozila, direktno pala na glavu i na mestu ostala mrtva. Njen brat je ostao zaglavljen između "renoa" i motocikla. Nažalost, nisu imali kacige - rekao je izvor.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.