OSVANULA ČITULJA PUCAČU SA NBG-a! Poznato je kad i gde će SURČINAC biti sahranjen (FOTO)
Poznato je kad i gde će biti sahranjen, Foto: Printscreen / Privatna arhiva

opraštaju se

OSVANULA ČITULJA PUCAČU SA NBG-a! Poznato je kad i gde će SURČINAC biti sahranjen (FOTO)

Porodica se oprašta od Dragoslava...

Objavljeno:

Dragoslav Jovanović (25) je u ponedeljak uveče pucao u bivšu suprugu Teodoru Jovanović (25) na Novom Beogradu, dok je u kolicima vozila sina od 11 meseci.

Teodora je bila u procesu razvoda sa njim, uz zabranu prilaska. Stravična tragedija odigrala se samo nekoliko metara od njihove bebe.

Jovanović se posvađao sa suprugom, koja ga je nedavno ostavila i presreo je oko 20.30 sati u Bloku 45 na Novom Beogradu, a nakon kraće rasprave oko kupovine pucao joj u grudi i ruku. Na svu sreću beba je ostala nepovređena, dok je Teodora bila teško povređena. Nakon toga, pucao je i sebi u glavu, a dva dana nakon tragedije preminuo u bolnici od zadobijenih povreda.

Teodorino stanje je trenutno stabilno i lečenje se nastavlja.

Poznato je i kada će Dragoslav Jovanović bit sahranjen. Porodica i prijatelji danas su ispunili novine čituljama, u kojima se emotivnim rečima opraštaju od preminulog.

"Dragi naš, voljeni Gagi, u srcima i molitvama živećeš večno sa nama. Neizmerni su tuga i bol u dušama našim. Počivaj u miru", piše u čitulji koju je potpisala porodica, otac Ljubomir, majka Mirjana, sin Ljubomir, baća i ostala rodbina.

foto: Espreso

Jovanović će biti sahranjen 15. juna u 13 časova na Pravoslavnom groblju u Surčinu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.