TURČIN SE SATIMA IŽIVLJAVAO NAD SRPKINJOM! Sad je otkriveno čime se on ZAISTA bavi, OD POČETKA JE BIO NASILAN
Od početka veze pokazivao je nasilničku crtu, Foto: Prinscreen

siledžija

TURČIN SE SATIMA IŽIVLJAVAO NAD SRPKINJOM! Sad je otkriveno čime se on ZAISTA bavi, OD POČETKA JE BIO NASILAN

Iako to nije primećivala, Čagri je od samog starta njihove veze pokazivao svoju nasilničku crtu

Objavljeno:

Srpsku manekenku Tanju Đukić (24) brutalno je pretukao partner Čagrı Tortop u stanu u Istanbulu gde su živeli zajedno. Kako saznaju mediji Čagri je veoma uticajan u Turskoj, bavi se produciranjem.

Čagri Tortop je turski državljanin, rodom je iz Izmira, a naša manekenka ga je upoznala pre oko dve godine, kada su stupili u emotivnu vezu.

Tanja je kao model radila u Kini, Parizu, Kaliforniji, Meksiku, Indiji, Libanu, a u Tursku je otišla pre dve godine na ugovor od dva meseca. Tamo je upoznala dečka po imenu Čagrija Tortop sa kojim je započela vezu.

Iako to nije primećivala, Čagri je od samog starta njihove veze pokazivao svoju nasilničku crtu, koja je ovog puta u potpunosti ispoljena kroz maltretiranje i brutalne batine koje su trajale čak sedam sati.

Tortop je takođe vođa projekta "Miss Exclusive of the World", takmičenja koje se održava u raznim zemljama a za cilj ima izbor najlepših devojaka sa svih krajeva sveta. Bavi se i muzičkom produkcijom.

foto: Haber sitesi

Kako prenose turski mediji, Čagri je završio studije psihologije, što je u ovom slučaju posebno zanimljivo. Ako se uzmu u obzir sve okolnosti nasilja i maltretiranja, neverovatno je da je jedan psiholog spreman da učini tako nešto.

Koliko je njegov uticaj jak u Turskoj govori i podatak da je Turčin nakon prebijanja pozvan u policiju, ali da je odmah pušten.

"Juče sam dobila informacije da se on bukvalno hvali kako je pretplatio policiju da se moj dokaz iz bolnice o povredama ne priloži na sudu. Takođe, jedan njegov drug će da svedoči da je bio sa nama i da sam ja sama sebi nanela povrede", ispričala je Tanja za "Alo.rs".

Tanja se trenutno nalazi u Srbiji sa svojom porodicom. Po nju je morala da dođe majka, jer od povreda nije mogla da putuje sama. Čak ni u Srbiji se ne oseća sigurno, jer dobija pretnje preko zajedničkih prijatelja i poznanika.

- Nadam se da će makar neko od nadležnih reagovati i pružiti mi bilo kakvu zaštitu. Ako Turska može da štiti svog državljanina iako je nasilnik, zašto Srbija ne može da zaštiti mene, koja sam žrtva - kaže Tanja koja ne planira da se vrati u Tursku sve dok je njen bivši partner na slobodi.

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 35 00 36.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.