ŠIPTAROV KUM UPUCAO BOKSERA U TERETANI! Procureli JEZIVI detalji KRVAVOG OKRŠAJA u Pančevu
Foto: Privatna arhiva

pucnjava

ŠIPTAROV KUM UPUCAO BOKSERA U TERETANI! Procureli JEZIVI detalji KRVAVOG OKRŠAJA u Pančevu

Jedan hitac pogodio je Marka Petrovića (48) zvanog Aga u nogu, a drugi mu je okrznuo glavu

Objavljeno:

Marko Petrović (48) zvani Aga ranjen je juče u pucnjavi u teretani „Fitnes džim“ u Pančevu.

Jedan hitac ga je pogodio u nogu, a drugi mu je okrznuo glavu, ali je posle ukazane pomoći pušten na kućno lečenje. Na njega je iz pištolja pucao bivši bokser Zoran Savić (56) iz Pančeva, koji je odmah uhapšen zbog sumnje da je pokušao da ga ubije!

- Petrović je zadobio prostrelne rane u predelu butine i okrznuće u predelu glave. Rane su konstatovane u Opštoj bolnici Pančevo, gde mu je pružena lekarska pomoć, a potom je pušten na kućno lečenje - saopštilo je juče Više javno tužilaštvo u Pančevu.

Pucnjava se dogodila juče oko 12 sati u teretani na uglu ulica Moše Pijade i Kikindske, u naselju Kotež 2. Policija je saopštila da je Savić tokom fizičkog obračuna ispalio dva hica u pravcu Petrovića. Pančevačka policija brzo je i efikasno reagovala i uhapsila Savića. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, protiv njega su podnete krivične prijave za pokušaj ubistva i nedozvoljeno nošenje oružja.

- Savić je uhapšen zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio ubistvo u pokušaju i da je nosio oružje bez dozvole, a po nalogu tužilaštva mu je određeno zadržavanje do 48 sati. U tom roku će biti sproveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Pančevu - saopštilo je juče tužilaštvo.

Kako smo saznali na mestu pucnjave, ranjeni Petrović navodno ima kriminalni dosije, dok su navodni novčani dugovi uzrok ranjavanja.

- Zoran Savić je bivši vrhunski bokser. Bio je dobar sa članovima zemunskog klana. Koliko sam čuo, pokojni Dušan Spasojević zvani Šiptar mu je bio kum, ali on nikada nije govorio o tome, niti je voleo da to ističe - kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Zanimljivo je da je Marinika Tepić, narodna poslanica i potpredsednica Stranke slobode i pravde, juče na Tviteru objavila fotografiju uhapšenog Zorana Savića i napisala:

- Ovaj čovek, Zoran Savić, nije bio s nama ispred Predsedništva! Ali je stajao u „prvoj liniji odbrane“! Saradnik je „zemunaca“ Šiptara i Kuma? - navela je političarka u komentaru, koji je izazvao gomilu reakcija.

Reporter „Alo!“ bio je juče na mestu pucnjave. Teretana je radila posle uviđaja, ali niko od zaposlenih nije hteo da govori za novine pod izgovorom „da ništa nisu videli“.

Petrović pretio nesuđenom zetu fudbaleru

Ćerka ranjenog Petrovića bila je navodno u vezi sa jednim poznatim fudbalerom i rodila je dete.

- Njen tata je pretio fudbaleru da ona mora da rodi. Fudbaler joj je kupio stan u Pančevu da bi u njemu živela sa detetom, samo da bi mu se skinula s leđa! Živela je sama do porođaja. Mama joj čuva dete, dok ona lagodno živi… Ona ima račun na koji fudbaler uplaćuje pare, a tata i mama ga čerupaju. Mali ne zna šta će sa Petrovićima... Plaća samo da ga ostave na miru - tvrdi poznanica Petrovićeve ćerke.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.