DA LI ĆE NEKO REAGOVATI PRE NEGO ŠTO JE UBIJE? Bivši dečko PRETI SMRĆU pretučenoj manekenki i njenim roditeljima!
Monstrum preti SMRĆU pretučenoj manekenki i njenim roditeljima!, Foto: Prinscreen

strava i užas!

DA LI ĆE NEKO REAGOVATI PRE NEGO ŠTO JE UBIJE? Bivši dečko PRETI SMRĆU pretučenoj manekenki i njenim roditeljima!

Spreman je na sve! 

Objavljeno: 10.06.2019. 11:29h
  • 1

Brutalno pretučena manekenka Tanja Đukić (24) koja je pretpela teško nasilje od momka sa kojim je bila dve godine u vezi, preživljava pakao!

Naime, Tanju su roditelji odmah dovezli u Srbiju gde pokušava da se psihički oporavi od svega, ali preko zajedničkih prijatelja dobila je jezive informacije. Čagri koji je zverski prebio našu manekenku, počeo je da preti smrću njoj ali i njenoj porodici.

 

"Rekao je da će ubiti mene i moje roditelje jer odakle meni pravo da blatim njegovo ime po novinama, i da ću sad tek da vidim. Taj zajednički prijatelj je rekao da ne može da veruje da osoba može da bude toliko zla i da ne oseća krivicu već samo bes, što me zaista još više plaši", rekla je Tanja za medije. 

Međutim, ono što Tanju ali i sve nas plaši jeste činjenica da je osoba koja je spremna da na taj način prebije ženu i dalje na slobodi.

Kako je Đukićki ispričao zajednički prijatelj, Čagri je spreman na sve samo da pobegne od zakona.

"Juče sam dobila informacije da se on bukvalno hvali kako je pretplatio policiju da se moj dokaz iz bolnice o povredama ne priloži na sudu. Takođe, jedan njegov drug će da svedoči da je bio sa nama i da sam ja sama sebi nanela povrede", ispričala nam je Tanja planove nasilnika za koje je i ona saznala.

Tanja se i dalje pita dokle će svi da ćute i da li će neko moći da je zaštiti ili se čeka ono najgore.

"Ništa mi nije jasno, on je spreman na sve... Ali očigledno tek kada dođe do ubistva neko onda reaguje", govori nam uplašena devojka.

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 35 00 36.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media