HOROR U PANČEVU! Planula zgrada u Karađorđevoj 48! Ima mrtvih, spasioci izvlačili ljude iz stanova
Prema poslednjim informacijama, beogradski mediji otkrivaju da je poginuo vlasnik stana u kojem su goreli soba i terasa, Foto: Dado Djilas

užasno

HOROR U PANČEVU! Planula zgrada u Karađorđevoj 48! Ima mrtvih, spasioci izvlačili ljude iz stanova

Jedan povređeni prebače čak na VMA

Objavljeno:

U požaru koji je jutros oko 6.00 sati izbio u Karađorđevoj ulici u Pančevu, jedno lice je smrtno stradalo, a tri su povređena jer je planuo deo stambene zgrade.

15.33 Prema poslednjim informacijama, beogradski mediji otkrivaju da je poginuo vlasnik stana u kojem su goreli soba i terasa, a da je upravo njegova supruga pacijenkinja koja je prebačena na VMA.

15.26 U požaru koji je jutros oko 6.00 sati izbio u Karađorđevoj ulici u Pančevu, jedno lice je smrtno stradalo, a tri su povređena. Kako se nezvanično saznaje, planuo je deo stambene zgrade u Karađorđevoj 48.

Kako je rečeno u Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Pančevo, oni su kod jednog lica konstatovali smrt, dok su tri lica prevezena u pančevačku bolnicu.

Jedno lice je zatim prevezeno na toksikologiju Vojnomedicinske akademije u Beogradu.

Iz biroa za medije Ministarstva unutrašnjih poslova potvrđeno je da su vatrogasci u 6.28 dobili dojavu o požaru, te da su goreli terasa i jedna soba stana u Karađorđevoj 48.

Iz požara je spasena jedna osoba, a iz stana ispod stana koji je goreo takođe jedna osoba.

(Espreso.co.rs/013Info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.