OVO JE TURČIN KOJI JE BRUTALNO PRETUKAO SRPSKU MANEKENKU! Svi su očekivali da će biti uhapšen, ali desilo se ovo...
Tanja Dulić i njen dečko, Foto: Printscreen

PRETUČENA U ISTANBULU

OVO JE TURČIN KOJI JE BRUTALNO PRETUKAO SRPSKU MANEKENKU! Svi su očekivali da će biti uhapšen, ali desilo se ovo...

Tanja Đukić je medijima ispričala da je uspela nasilnika da ubedi da ga neće prijaviti, kao što nije ni prethodnih puta, samo da sve zaborave i izađu napolje

Objavljeno:

Tanja Đukić, srpska manekenka koju je zverski pretukao Turčin s kojim je poslednje dve godine bila u emotivnoj vezi i živela u istom stanu u Istanbulu, oglasila se na društvenim mrežama.

Ona je između ostalog, objavila i fotografiju Turčina Čagrija Tortopa, za kog tvrdi da ju je zlostavljao i pretukao.

1 / 5 Foto: FACEBOOK

"U Turskoj mi nije pružena apsolutno nikakva pomoć! On čak nije priveden! Roditelji su došli po mene, podneli smo krivičnu prijavu i nalazim se u Srbiji", napisala je manekenka na svom Instagram pofilu.

Tanja Đukić je medijima ispričala da je uspela nasilnika da ubedi da ga neće prijaviti, kao što nije ni prethodnih puta, samo da sve zaborave i izađu napolje. Kada je konačno pristao, stavila je naočare za sunce i prekrila modrice, a čim je otključao vrata, Tanja je pobegla u obližnji kafić odakle je pozvala policiju.

Manekenku je nasilnik unakazio u njihovom zajedničkom stanu u naselju Ortakoj u Istanbulu, a motiv je navodno bila njegova patološka ljubomora.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.