NOVA ŽRTVA BRUTALNOG KRIMINALNOG RATA? Crnogorac sedeo s ubicama u kafiću, pa likvidiran s više hitaca!
Za likvidaciju Šarovića osumnjičene su dve osobe sa kojima je malo pre ubistva sedeo u kafiću, Foto: Printscreen Vijesti.me/Svetlana Mandić

serija kriminalnih obračuna

NOVA ŽRTVA BRUTALNOG KRIMINALNOG RATA? Crnogorac sedeo s ubicama u kafiću, pa likvidiran s više hitaca!

Kako pišu crnogorski mediji, Šarovićevo telo sinoć je pronađeno u dvorištu vile u kojoj je živeo

Objavljeno:

Crnogorac Stefan Šarović (31), koji je ubijen sinoć kod vile "Akacija" u Đenovićima bio je blizak crnogorskoj kriminalnoj porodici Roganović, kao i pripadnicima ozloglašenog "kavačkog klana".

Za likvidaciju Šarovića osumnjičene su dve osobe sa kojima je malo pre ubistva sedeo u kafiću.

Kako pišu crnogorski mediji Šarovićevo telo sinoć je pronađeno u dvorištu vile u kojoj je živeo. Prema informacijama iz policije, on je ubijen iz vatrenog oružja oko 15 sati i 20 minuta.

Kako prenose crnogorski meidji, kompleks "Akacija hil", u kom je Novljanin i ubijen, inače je zatvorenog tipa i na nekoliko objekata postavljen je video nadzor. Policija se nada da će uz pomoć snimaka sa tih kamera uspeti i da identifikuje ubicu Šarovića, koji je inače radio kao instruktor u jednoj teretani.

Komšije iz susednih vila ispričale su policiji da nisu čule pucnje, kao i da nisu ni znali da ubijeni mladić tu stanuje. Pojedini stanari naselja, pak, rekli su da Šarović tu nije živeo, već je čuvao nečiji stan.

Sedeo s ubicama u kafiću

Prema nezvaničnim informacijama lista "pobjeda" policija je do sinoć tragala za dve osobe osumnjičene za likvidaciju mladića.

Prema sazanjima tog lista, Šarović je pre likvidacije sedeo sa dve osobe u lokalu koji se nalazi u blizini njegove kuće. Te dve osobe osumnjičene su za ubistvo.

U Šarovića je ubica ispalio više hitaca, a nakon toga sa saučesnikom, koji ga je čekao na motoru, pobegao.

Kako piše ovaj list, forenzičari su brzo pronašli nekoliko tragova koji mogu doprineti rasvetljavanju ovog zločina.

U šumi, nedaleko od mesta ubistva, pronađen je motor kojim su, najverovatnije, osumnjičeni pobegli.

Družio se sa "kavačima" i Roganovićima

Iz vrha Uprave policije za lokalne medije rekli su da je Stefan Šarović važio za bezbednosno interesantnu osobu. Prema nezvaničnim informacijama, Šarovič je bio blizak pripadnicima "kavačkog" klana.

Operativne policijske informacije govore da je bio u prijateljskim odnosima sa porodicom Roganović koja je decenijama duboko ogrezla u kriminalu, a nekoliko pripadnika ove porodice proteklih godina likvidirano je u surovom ratu "škaljarskog" i "kavačkog" klana.

Upravo zbog toga otvorena je mogućnost da je Novljanin nova žrtva brutalnog mafijaškog rata koji je počeo pre nekoliko godina zbog ukradenog tovara kokaina. Međutim, nije isključena ni mogućnost da je ubijen zbog nekog drugog sukoba, ali da je svakako povezan sa trgovinom narkotika.

Zbog likvidacije Šarovića saobraćaj je dugo bio u zastoju. Iz policije je saopšteno samo kratko da se na rasvetljavanju ovog zločina intenzivno radi.

- Zasada nepoznato lice je u naselju Đenovići u Herceg Novom, lišilo života S. Š. Policijski službenici preduzimaju koordinirane i intenzivne mere i radnje na identifikaciji počinioca i rasvetljavanju krivičnog dela - saopštio je MUP.

Herceg Novi je juče posle podne nadletao i policijski helikopter u potrazi za osumnjičenima.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Vijesti/Pobeda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.