MAMA, IZBO SAM MARKA! Majka TRANSVESTITA UBICE otkrila šta joj je sin rekao kad je došao kući KRVAV (FOTO)
Abdulov je uhapšen početkom jula prošle godine, nakon što je u Radovića izbo u nejgovom stanu u Ševinoj ulici u Zemunu, Foto: Kurir/Privatna arhiva

strašno

MAMA, IZBO SAM MARKA! Majka TRANSVESTITA UBICE otkrila šta joj je sin rekao kad je došao kući KRVAV (FOTO)

Majka optuženog, koji se na sajtovima za odrasle predstavljao kao Jovana Transisca, ispričala je da je njen sin imao težak život od najranijeg detinjstva jer je rođen u pogrešnom telu

Objavljeno: 15:25h

-Moj Goran je bio opsednut Markom jer ga je mnogo voleo. U prvo vreme je sve bilo u redu, a onda se Marko propio i počeo da zlostavlja, tuče i vređa mog sina. Zbog toga sam ga izbacila iz kuće, ali je Goran nastavio da ide kod njega u Zemun. Molila sam ga da se okane te veze, ali nije vredelo.

Ovim rečim započela je Dragica Abdulov svoje svedočenje na suđenju sinu i transvestitu Goranu Abdulovu (34), koji je optužen da je prošle godine nožem ubio studenta iz Nevesinja Marka Radovića (24), sa kojim je navodno bio u vezi.

Majka optuženog, koji se na sajtovima za odrasle predstavljao kao Jovana Transisca, ispričala je da je njen sin imao težak život od najranijeg detinjstva jer je rođen u pogrešnom telu.

foto: Vlada Šporčić

- On je žena u duši, muško je samo u ličnoj karti. Nakon godina zlostavljanja i diskriminacije, čak i od starne rođenog oca, Goran je uz moju podršku krenuo na terpiju, a da se sve ovo nije desilo, danas bi bio žena. Duša me boli i zbog Marka i zbog mog deteta i sada bih želela da izjavim saučešće porodici - plačući je pričala majka optuženog.

Ona je kazala da je kobnog dana njen sin otišao u Markovu kuću, a da se posle nekoliko sati vratio mokar i krvav.

- Rekao mi je "Mama, izbo sam ga. Nisam hteo..". Pitala sam ga kako je mogao to da uradi, a on mi je rekao da će se ubiti ukoliko se Marku nešto desi. Pokušavala sam da ga smirim, nadajući se da će sve biti u redu. Zvali smo sve bolnice kako bismo saznali da li je dobro - kazala je ona, a potom dodala:

- Kada smo otišli na spavanje upala sam u Goranovu sobu i zatekla ga kako pokušava da se uguši kesama i pertlama. Pored njega je bila prazna tabla "bensedina". Sutradan smo čuli na vestima da je Marko mrtav i znali da će policija doći kod nas. Moj sin sigurno nije hteo da ga ubije. Davao mu je naš novac iz kuće, a ovaj nije hteo ništa da mu vrati - kazala je majka optuženog.

Podsetimo, Abdulov je uhapšen početkom jula prošle godine, nakon što je u Radovića izbo u nejgovom stanu u Ševinoj ulici u Zemunu. Ubica je najpre priznao zločin, da bi na suđenje izneo skandaloznu odbranu kako ga je žrtva duže vreme zlostavljala i mučila, kao i da se sam nabo na nož koji je on držao u ruci.

Saslušan ujak žrtve

Marko mi je rekao ga proganja transvestit

Risto Ćuk, ujak ubijenog studenta ispričao je danas na sudu da je nekoliko dana uoči zločina primio anonimni telefonski poziv.

- Bio je to neki nedefinisani glas. Ni muški, ni ženski. Upitao me je da li znam da je Marko žigolo i pijanica. Sa sestrićem sam nakon toga otišao na piće i upitao ga šta se dešava i da li ima neki problem, a on mi je kazao da je preko interneta upoznao ženu za koju se ispostavilo da je muškarac i koja ga sad proganja.Takođe mi je rekao da je ta ista osoba zvala i njegovog strica, pa sam mu kazao da odmah svima objasni o čemu se radi i da što pre ode na neko vreme iz Beograda - kazao je Ćuk

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.