Smrskali sve kosti u glavi ženi koja je skupljala hleb iz kontejnera jer im se prohtelo!

Mladići monstrumi

Smrskali sve kosti u glavi ženi koja je skupljala hleb iz kontejnera jer im se prohtelo!

Jedino je uspela da nekako prošaputa da su naišla dvojica mladića od oko 20 godina i da su bez razloga počela da je vuku i udaraju pesnicama u lice
Objavljeno: 21:57h

Dva za sada nepoznata muškarca teško su jutros povredili Milevu S.(60) iz Zaječara dok je iz kontejnera sakupljala hleb. Nesrećnoj ženi slomljene su sve kosti na licu! Sve se odigralo u samom centru grada, u blizini Ulice Zorana Radmilovića. BRAĆA ŠIBALA REDOM: Potukli se međusobno, pa napali trudnicu i policajca! Prema prvim informacijama, nju su iz čista mira pretukla dva muškarca. - Na žalost, žena skoro da ne može da govori zbog povreda. Jedino je uspela da nekako prošaputa da su naišla dvojica mladića od oko 20 godina i da su bez razloga počela da je vuku i udaraju pesnicama u lice. Više ništa nije mogla da kaže – izjavili su nadležni.

Policija pretpostavlja da je žena pala i da su mladići nastavili da je šutiraju u lice i telo, jer su povrede koje je zadobila toliko teške da je malo verovatno da su nanete rukama. Takođe se pretpostavlja da su se oni iživljavali nad nesrećnom ženom jer ih je verovatno iritiralo što traži stvari po kontejneru. Prema rečima dr Stanislava Tadića, direktora ZC Zaječar, pretučena žena je u veoma teškom stanju.
- Pacijentkinja je odmah zbrinuta na odeljenje hirurgije, a biće prebačena na dalje lečenje u Nišu. Njoj su slomljene nosna kost, jagodične kosti, čeona kost i ima povrede ugnječenja i poderotina po celom telu – rekao je dr Tadić. Iako bez podataka o napadačima i bez svedoka, policija intenzivno traga za počiniocima. (Espreso.co.rs/Izvor: Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.