NAJPOZNATIJEM SRPSKOM MAKROU PRETE KRIMINALCI I POLITIČARI! Mihailo Maksimović PUŠTEN IZ ZATVORA
Mihajlo Maksimović, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

NA SLOBODI

NAJPOZNATIJEM SRPSKOM MAKROU PRETE KRIMINALCI I POLITIČARI! Mihailo Maksimović PUŠTEN IZ ZATVORA

Prete mu političari i kriminalci

Objavljeno:

Najpoznatiji makro u Srbiji Mihajlo Maksimović, koji je uhapšen krajem februara na aerodromu u Beogradu, pušten je na slobodu uz kauciju nakon tri meseca u zatvoru, pišu beogradski mediji.

Naime, kako piše ovaj list, Maksimović je u strahu za život zbog svakodnevnih pretnji koje dobija kako od opasnih monaka tako i od političara i javnih ličnosti koji su koristili usluge njegovih klijentkinja, a čija imena su dospela u javnost. Prema tvrdnjama upućenih, Mihajlović je preteće poruke dobijao i tokom boravka u zatvoru, ali po puštanju na slobodu postale su učestalije.

- Mihajlu su još tokom istrage sa svih strana stizale opomene, što od političara, što od javnih ličnosti, pa i žestokih momaka, da slučajno ne otkriva imena ljudi koji su koristili usluge elitnih prostitutki. On se na sve načine trudio da sakrije ko su sve bili njegovi klijenti, ali nije uspeo. Tužilaštvo mu je ponudilo nagodbu da se brani sa slobode uz kauciju u zamenu za priznanje krivice, što je on prihvatio, i tada je bukvalno krenuo pakao u njegovom životu - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Nakon što su po njegovom priznanju u javnost izašla imena klijenata, ali i žena sa javne scene koje su pružale usluge elitne prostitucije, krenule su pretnje. Svakodnevno su mu stizale poruke sa pretećim sadržajem kako će mu lično presuditi zbog cinkarenja, što je kod Mihajla izazvalo napad panike. On bukvalno nigde ne izlazi nakon napuštanja zatvora, čak i najbližim članovima porodice nije rekao gde se nalazi. Iznajmio je stan u jednom mirnijem naselju u Beogradu i tamo se krije. Trudi se da bude neupadljiv, a čak je nekoliko puta menjao broj telefona - završava izvor.

Maksimović gotovo ne izlazi iz stana, odaziva se samo pozivima policije, kojoj je u obavezi da se javlja dok se proces ne okonča, a kada odlazi u policijsku stanicu, jako je obazriv. Prema rečima upućenih, najviše je zabrinut za porodicu. Budući da je oženjen i ima decu, poslao ih je u inostranstvo kako bi ih sačuvao od svih neprijatnosti koje mogu da imaju.

Podsećanja radi, Mihajlo Maksimović uhapšen je krajem februara na beogradskom aerodromu pod sumnjom da organizuje trgovinu ljudima, zbog čega mu je određen pritvor. Nakon hapšenja u javnost je izašao spisak žena sa javne scene koje su nudile usluge elitne prostitucije, ali i klijenata, takođe javnih ličnosti, koje su uživale u uslugama za novac.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.