ZORAN JE UBIO JELENU? Marjanoviću se ponovo sudi!
Marjanoviću se ponovo sudi!, Foto: Sonja Spasić

Au

ZORAN JE UBIO JELENU? Marjanoviću se ponovo sudi!

Marjanović se tereti da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči

Objavljeno:

Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv Zorana Marjanovića zbog ubistva supruge Jelene Marjanović. Marjanoviću će ponovo biti suđeno za ubistvo supruge, pišu mediji!

Ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović pune tri godine najkontroverzniji je slučaj u Srbiji. Od samog početka istrage ubistvo pevačice prate brojna pitanja.

Optužnica koja je podignuta protiv njenog supruga Zorana Marjanovića do sada je dva puta vraćena na dopunu.

Marjanović se tereti da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči. U neposrednoj blizini mesta zločina, prema optužnici, bila je i maloletna ćerka Zorana i Jelene, koja je tog popodneva sa roditeljima došla na nasip Crvenka u Borči.

Ubistvo Jelene Marjanović medijski je najpraćeniji slučaj crne hronike u Srbiji već pune tri godine. Njen suprug je uhapšen 15. septembra 2017. godine, gotovo godinu i po od ubistva. On je i pre toga bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Marjanović je negirao da je ubio suprugu i ponovio sve što je i ranije govorio na saslušanjima u policiji.

Pre hapšenja je u više navrata u medijima govorio o ubistvu, učestvovao je u jednom televizijskom rijaliti programu i generalno je svojim istupima plenio pažnju "žute štampe".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.