AUTOBUS KOJI JE IZGOREO NA GRANICI VOZIO PALMINE GOSTE: Političar se oglasio nakon STRAVIČNOG POŽARA! (VIDEO)
Dragan Marković Palma, Foto: Promo

EVO ŠTA JE REKAO

AUTOBUS KOJI JE IZGOREO NA GRANICI VOZIO PALMINE GOSTE: Političar se oglasio nakon STRAVIČNOG POŽARA! (VIDEO)

Lider Jedinstvene Srbije potvrdio je informaciju o požaru i ističe da povređenih nema, a da je po putnike poslato drugo vozilo

Objavljeno:

Autobus koji se danas posle podne zapalio na prelazu iz Severne Makedonije u Srbiju prevozio je goste Dragana Markovića Palme iz Paralije kući, prenose beogradski mediji.

Lider Jedinstvene Srbije potvrdio je ovu informaciju i ističe da povređenih nema, a da je po putnike poslato drugo vozilo.

- Autobus se već kvario tokom vožnje iz Paralije, a onda su se na granici sa Srbijom zapalile instalacije i izbio je požar. Najvažnije je da su svi putnici na sigurnom i da niko nije povređen - poručio je Marković.

Objasnio je da je već poslato drugo vozilo koje će ljude vratiti u Srbiju, te još jednom naglasio da je u celoj situaciji od najvećeg značaja činjenica da niko od putnika nije zadobio povrede.

Danas oko 16 sati na graničnom prelazu Tabanovce, pred ulazak iz Severne Makedonije u Srbiju, zapalio se dvospratni putnički autobus novosadskih tablica.

U požaru nije bilo povređenih, a očevici su ispričali kako je izgledao nemili prizor i opisali su reakcije nadležnih.

- Dim se video već oko dva kilometra pred granicu, mislili smo da se zapalio neki objekat, nismo ni pretpostavljali da je u pitanju autobus - ispričao je Dejan Srbinovski koga je put danas naveo na granični prelaz Srbije sa Severnom Makedonijom.

- Vraćao sam se sa puta iz Vranja, strašno je gorelo. Putnici su stajali okolo i bili su vidno potreseni, ali koliko znam niko nije teže povređen, eventualno je bila pokoja ogrebotina. Sami su se evakuisali iz vozila, vatra je zaista bila strašna, autobus je mogao da eksplodira - rekao je Srbinovski.

Inače, pre nekoliko dana, u organizaciji grada Jagodine, put Paralije krenulo je oko 1.000 ljudi, a ceo trošak putovanja snose, kako je ranije rečeno, donatori. U toj delegaciji su odbornici, privrednici, prosvetni i zdravstveni radnici, radnici javnih preduzeća, lokalne samouprave, penzioneri...

U Paraliji je bio i lider SPS Ivica Dačić, koji se sa Markovićem prekjuče provozao motorima kroz poznato srpsko letovalište.

BONUS VIDEO:

UTRKUJU SE KO ĆE VIŠE POJESTI! Mali majmuni sa takvom slašću jedu grožđe da se prosto dave u njemu! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.