OTKRIVENO KO JE ZAPALIO AUTOMOBIL NOVINARU IZ ALEKSINCA: Brza reakcija policije
Dušan Ostojić, Foto: Kurir / Privatna arhiva

SLUČAJ RASVETLJEN

OTKRIVENO KO JE ZAPALIO AUTOMOBIL NOVINARU IZ ALEKSINCA: Brza reakcija policije

Ostojić, koji piše za dva lokalna portala našao se na meti nepoznatih napadača

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu rasvetlili su slučaj paljenja automobila aleksinačkog stomatologa i novinara Dušana Ostojića i uhapsili M. M. (1994) iz okoline Aleksinca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti, stoji u zvaničnom saopštenju MUP-a.

Kako se dalje navodi, sumnja se da je M. M., 30. maja ove godine, posle ponoći, razbio staklo na automobilu oštećenog, marke „ševrolet kalos“, sipao benzin u unutrašnjost vozila i zapalio ga, nakon čega se udaljio sa lica mesta.

foto: Kurir / Privatna arhiva

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Aleksincu, nakon čega mu je sudija Osnovnog suda odredio pritvor do trideset dana.

Podsetimo, Ostojić, koji piše za dva lokalna portala našao se na meti nepoznatih napadača, koji su mu pre dve noći zapalili automobil „ševrolet kalos“, parkiran ispred zgrade u kojoj stanuje.

On kaže da smatra da mu je vozilo spaljeno zbog priča koje je objavljivao, ali da pre okončanja istrage ne može da tvrdi ko je to naredio.

Bonus video

ĐILASA NISMO NAPALI, ALI ON FABRIKUJE REALNOST: Aktivisti Marks 21 o sukobu na protestu, ALI I REŠENJU ZA KOSOVO!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.