ZAJEDNO SMO SMISLILI DA JE PALA SA TERASE! Očuh priznao da je ubio malu Lunu, pa teško OPTUŽIO NJENU MAJKU!
Foto: Printscreen/Facebook

JEZIVO!

ZAJEDNO SMO SMISLILI DA JE PALA SA TERASE! Očuh priznao da je ubio malu Lunu, pa teško OPTUŽIO NJENU MAJKU!

Očuh tvrdi jedno, a majka drugo...

Objavljeno: 13:04h

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu, Zoran Albić (24) iz Prahova kod Negotina priznao je da je ubio pastorku L. F., ali tvrdi da mu je u tome pomogla nevenčana supruga i majka deteta, Vesna Firulović. Iako je u početku negirao da je ubio devojčicu i rekao da je ona pala sa terase, pritisnut obdukcionim nalazom koji je pokazao da smrt devojčice nije posledica nikakvog pada - promenio je iskaz, prenose "Novosti".

On je rekao da je devojčicu ošamario, nervozan što plače, ali da ju je šamarala i majka. Nakon toga su, kako tvrdi, videli da je obamrla i da ne diše, pa su smislili da je pala sa terase.

Majka ubijene devojčice, međutim, kaže da to nije tačno, već da je Zoran ubio pastorku udarcima, nakon što je nju izbacio iz sobe.

Zoranu je, nakon saslušanja, određen pritvor u trajanju do 30 dana zbog teškog ubistva. Iako svi materijalni dokazi trenutno ukazuju na to da je on počinilac, pritvor je, zbog novih okolnosti i njegovih tvrdnji da je u ubistvu učestvovala i majka devojčice, određen i Vesni. Žena je, inače, prošla poligrafsko ispitivanje. Očekuju se i nova veštačenja koja će dodatno rasvetliti ovo monstruozno ubistvo.

POVREDE I TRAGOVI

Devojčica je preminula od posledica udaraca. Na to je ukazao i nalaz obdukcije koji je pad sa terase odbacio kao mogućnost. Imala je hematome po čitavoj glavi i polomljenu nadlakticu desne ruke, verovatno instinktivno braneći se. Analize krvi koja je pronađena u Zoranovoj kući po zidu i podu, pokazale su da je krv njegova. U kući je pronađena i srča od stakla koju je u besu razbijao, kao i prevrnuti delovi nameštaja.

(Espreso.co.rs / Večernje Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.