TROSTRUKI UBICA IH JE SVE ZAVIO U CRNO! Poznato je ko će brinuti o deci UBIJENE MIRJANE
Poznato je ko će brinuti o deci UBIJENE MIRJANE, Foto: Printscreen / Facebook

na sigurnom su

TROSTRUKI UBICA IH JE SVE ZAVIO U CRNO! Poznato je ko će brinuti o deci UBIJENE MIRJANE

S obzirom na to da je njihov otac Goran Janković, osumnjičeni za ubistvo bio u bekstvu, kuća je bila obezbeđena

Objavljeno:

Brigu o R. J. i V. J., sinovima ubijene Mirjane Janković (52) i osumnjičenog, njenog supruga Gorana, preuzeli su njihovi ujak i ujna.

Trostruko ubistvo u Telepu, u kom su stradali Mirjana Janković i njeni roditelji Branislava i Nada, gledala su njena deca, piše Telegraf.rs.

Deca, kao ključni svedoci pred kojima se dogodio zločin, izuzetno su potresena. Psiholozi i drugi stručnjaci iz Centra za socijalni rad u više navrata su razgovarali sa njima ne bi li izvukli neku informaciju.

Od 24. maja kada se dogodila tragedija, R.J. i V.J. zbrinuli su ujak Mladen i ujna Jovana.

S obzirom na to da je njihov otac Goran Janković, osumnjičeni za ubistvo bio u bekstvu, kuća je bila obezbeđena, a uključena je i Služba za zaštitu dece i mladih.

Služba za zaštitu dece i mladih je pokrenula po službenoj dužnosti postupak za stavljanje maloletnika pod starateljstvo.

- Dečaci su uključeni u tretman kliničkog psihologa u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine - kaže naš izvor.

Mlađi dečak ide u vrtić, a stariji, desetogodišnjak u školu, i obe ustanove pripremile su mere podrške za njih.

Grad Novi Sad je obezbedio interventne jedokratne pomoći za pokrivanje troškova sahrane tri člana porodice.

Ubio im je majku, babu i dedu pred njima

Podsetimo, prema nezvaničnim informacijama iz istrage stariji dečak koji ima 10 godina je video je navodno kako mu otac ubija majku, a potom i baku i deku, a onda je pozvao ujaka Mladena Pajića, brata ubijene Mirjane.

Mladen je došao u kuću, zatekao horor scenu i o svemu obavestio policiju. Mlađi sin, koji inače ide u vrtić, takođe je u trenutku horora bio u kući.

Pretio deci

- Desila im se užasna tragedija i to je velika trauma za njih. Mlađi sin je mnogo gore podneo to i mislimo da jadničak još nije ni dovoljno svestan šta ga je zadesilo, dok je stariji sin bio veoma uznemiren i uplašen. Dugo je ćutao i nismo hteli da ga maltretiramo i da insistiramo na njihovim izjavama, već smo se fokusirali na hapšenje osumnjičenog. U jednom trenutku, stariji sin se malo oslobodio i ispričao nam da im je otac pre odlaska zapretio i rekao: "Zapamtite, tata nije bio ovde" - kaže izvor za Blic.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.