BRUTALNO SU GA PREBILI! Rus pretučen na Kosovu biće danas prebačen na VMA
Rus pretučen na Kosovu biće danas prebačen na VMA, Foto: Printscreen / Index online

JEZIVO!

BRUTALNO SU GA PREBILI! Rus pretučen na Kosovu biće danas prebačen na VMA

Dakle, on je dobio batine samo zato što je pričao srpski - kazao je Petronijević

Objavljeno:

Službenika Unmika, državljanin Ruske Federacije Mihail Krasnoščenkov, kojeg su u utorak brutalno pretukle kosovske policijske snage tokom upada na sever KiM, danas će iz bolnice u Severnoj Mitrovici biti prebacen na Vojnomedicinsku akademiju u Beograd, izjavio je advokat Goran Petronijević.

- On ima frakturu vilice, sumnja se i na neke unutrašnje povrede, i zato je odlučeno da se prebaci na VMA. To je potvrdio i direktor bolnice (u Mitrovici Milan) Ivanović. Šta će biti sa njim dalje, videćemo kada bude smešten na VMA - rekao je Petronijević za Sputnjik.

On ističe da je Priština povukla nalog za hapšenje Mihaila Krasnoščenkova tek kada je shvatila da je napala službenika Unmika koji je državljanin Ruske Federacije.

- Tek kada su ustanovili da je radnik Unmika, a pogotovo kad su čuli da je Rus, uhvatila ih je panika, pa su ga brže-bolje pustili. Inače, to je samo dokaz da su prvo tukli, pa onda pitali ko je! Dakle, on je dobio batine samo zato što je pričao srpski - kazao je Petronijević.

Dr Zlatan Elek, zamenik direktora bolnice u Kosovskoj Mitrovici, koji se i brinuo o stanju povređenog ruskog državljanina, juče je za Sputnjik izjavio da Krasnoščenkov ima teške telesne povrede jer je više puta udaren kundakom u glavu, što je dovelo do više preloma u predelu glave i lica.

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.