POD ROTACIJOM I U MARICI! Goran Janković u tužilaštvo doveden U PRATNJI OD NEKOLIKO DESETINA POLICAJCA
Goran Janković, Foto: Printscreen/Facebook

užas!

POD ROTACIJOM I U MARICI! Goran Janković u tužilaštvo doveden U PRATNJI OD NEKOLIKO DESETINA POLICAJCA

Goran Janković osumnjičen je da je u petak rano ujutru u porodičnoj kući na Telepu macolom do smrti prebio svoju suprugu Mirjanu Janković (31) i njene roditelje Nadu i Branislava Pajića

Objavljeno:

Novosađanin Goran Janković osumnjičen da je počinio trostruko ubistvo žene, tasta i tašte, doveden je na saslušanje u Više javno tužilaštvu u Novom Sadu.

Pod jakim policijskim obezbeđenjem u pratnji nekoliko desetina maskiranih policajaca Goran Janković je jutros policijskom "maricom" doveden u zgradu tužilaštva.

Od pritvora u kom se nalazi do zgrade u kojoj trenutno daje iskaz, vozilo u kom je bio Janković pratili su drugi policijski automobili sa rotacijom.

Goran Janković osumnjičen je da je u petak rano ujutru u porodičnoj kući na Telepu macolom do smrti prebio svoju suprugu Mirjanu Janković (31) i njene roditelje Nadu i Branislava Pajića i to naočigled njegovih i Mirjaninih sinova.

Potom se dao u bekstvo u kom je proveo tri dana, a konačno je uhapšen juče na jednom brodu na Dunavu, nakon što su ga primetili lađari.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.