MAMA, MAMA, HOĆU MAMU: Očuh je tukao devojčicu (3) sve dok DOK NIJE UTIHNULA! Kućom su odzvanjali BOLNI KRICI
Zoran Albić, Foto: Facebook

JEZIVO

MAMA, MAMA, HOĆU MAMU: Očuh je tukao devojčicu (3) sve dok DOK NIJE UTIHNULA! Kućom su odzvanjali BOLNI KRICI

Majka kaže da je čula kako Zoran viče i udara njenu ćerkicu, da dete vrišti, i da je kroz plač krikom doziva

Objavljeno: 29.05.2019. 09:15h
  • 2k

Više javnotužilaštvo u Negotinu odredilo je pritvor do 30 dana Zoranu Albiću (24) iz mesta Prahovo kod Negotina zbog sumnje da je počinio teško ubistvo tako što je u do smrti tukao svoju pastorku L.F. staru 2,5 godina.

- U ponedeljak oko dva sata iza ponoći Zoran je došao pijan iz provoda i ušao u kuću u kojoj je živeo sa Vesnom F. i njenom dvoipogodišnjom ćerkicom. Počeo je da viče, da obara stvari, da lomi sve što mu je došlo pod ruku. Policija je zatekla slomljene tanjire i čaše po podu, oborene stolice, a po zidovima su bile mrlje i kapljice krvi. Zoran se posekao dok je lomio po kući, a dok je tukao dete, krv iz njegove posečene ruke je prskala po sobi - saznajemo nezvanično.

Policija je privela i očuha i majku odmah nakon što su beživotno telo devojčice tog ranog jutra doneli u negotinsku hitnu službu i oboje kazali kako je devojčica pala sa terase.

Majka Vesna je kroz plač ispričala nadležnima:

- Došao je pijan i probudio me. Počeo je da se svađa, da baca i lomi sve što mu je došlo pod ruku. Dete mi se probudilo i počelo da plače. Zoran se razbesneo, naredio mi da utišam dete, vikao da ne može da podnosi plač. Počeli smo da se svađamo i on me je svojom glavom udario jako u čelo. Zavrtelo mi se u glavi. Onda me uhvatio za ruku i bukvalno izvukao iz kuće. Zaključao je ulazna vrata, a ja sam ostala u dvorištu - pričala je majka Vesna.

Onda je nastao horor. Vesna kaže kako je čula da Zoran viče i udara njenu ćerkicu, da dete vrišti, da kroz plač krikom doziva: "Mama, mama, hoću mamu!". Ona kaže da je pokušala da razvali vrata i uđe, da je vikala iz dvorišta Zoranu da joj ne tuče dete, da je plakala i zapomagala. Dete je plakalo, i dalje su se čuli krici devojčice izmešani sa Zoranovim psovkama, a onda je sve utihnulo...

- Otključao je vrata i rekao da "mala ne mrda". Pozvali smo taksi, otišli u hitnu. Zapretio mi je da i ja kažem da je dete palo sa terase. Bojala sam se, mnogo sam se bojala, imam još jedno dete, bebu... – ispričala je Vesna.

Iako nije dokaz na sudu, praktikuje se ispitivanje na poligrafu koje daje smernice za dalji rad.

- Vesna je prošla poligraf, ali Zoran nije. On je priznao da je tukao devojčicu, ali je kazao da mu je pomagala i Vesna, da su nedužno dete tukli oboje - kažu nadležni.

Sve se odigravalo u prizemlju kuće. Zoran nije bacio dete sa terase nakon što ga je na smrt pretukao.

Došli su forezničari sa sudske medicine u Nišu da bi veštčili tragove Zoranove krvi. Devojčica nije krvarila, imala je samo jednu ogrebotinu. Na osnovu padanja krvi utvrdiće se Zoranovo kretanje. Pronađena je i krv izmešana vodom. Ili je Zoran prao krv sa sebe, ili je krvavom rukom umivao devojčicu.

Zoran Albić poznat je u Prahovu kao kavgadžija koji je mnogo puta izazivao i učestvovao u tuči. On je imao dosije sa elementima nasilja, čak i dok je bio maloletan. Ipak, ovakvo zverstvo niko nije mogao ni da nasluti...

 

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media