VUKA SU MUŠKARCI U FANTOMKAMA PRETUKLI U TERETANI! Već je preživeo još jedan TEŽI NAPAD, ima burnu prošlost
Poznat organima gonjenja, Foto: Printscreen/facebook

imao sreće

VUKA SU MUŠKARCI U FANTOMKAMA PRETUKLI U TERETANI! Već je preživeo još jedan TEŽI NAPAD, ima burnu prošlost

Pretučeni čovek je dobro poznat organima gonjenja, iako u Nišu nije registrovan kao izvršilac krivičnih dela

Objavljeno:

Četvorica za sada nepoznatih napadača, brutalno su pretukli Nišliju Vuka Š. (43) u teretani u Nišu, u ulici 21. maja Do divljačkog premlaćivanja došlo je oko 13.30 sati, kada su napadači maskirani fantomkama i naoružani bejzbol palicama utrčali u teretanu i zaskočili iznenađenog čoveka. Naneli su mu brojne povrede od kojih su najteže prelom lobanje, očne duplje i ruke, a zatim pobegli.

- Sve se odvijalo filmskom brzinom, uleteli su u teretanu i napali čoveka naočigled brojnih ljudi koji su tu vežbali. S obzirom na to da su imali fantomke i rukavice, te kako je napad izveden očigledno je da se radi o profesionalcima. Ispituje se motiv napada na Vuka Š, koji je najverovatnije opomena zbog raščišćavanja nekih računa, moguće i novčanih dugova. Očigledno je da nisu hteli da ga ubiju, već da ga upozore – kažu naši sagovornici iz istrage.

ZAMALO POGINUO U GETEBORGU

Pretučeni čovek je dobro poznat organima gonjenja iako u Nišu nije registrovan kao izvršilac krivičnih dela.

- On je uglavnom boravio u inostranstvu, čime se tamo bavio ne znamo tačno, ali je bio blizak tamošnjim kriminalnim krugovima. U Geteborgu je 2004. godine zamalo poginuo kada su na njega pucala dvojica napadača dok je izlazio iz garaže. Za naručivanje njegovog i još dva ubistva, te za utaju poreza Rade Kotur, kontroverzni srpski biznismen koji je u Švedskoj poznat kao Kralj kocke, osuđen je u toj zemlji na 14 godina zatvora. Godinu dana kasnije Vuku Š. je u Nišu postavljena bomba pod džip, ali se i tada spasao jer je eksploziv detonirao dok je bio van vozila – saznajemo od naših izvora.

ISPRED ISTE TERETANE UBIJEN KIK BOKSER

Pre pet godina ispred iste teretane ubijen je kik bokser Miloš Savić (29) poznatiji kao Savke Bokser. Napadač koji nikada nije otkriven, pucao je u njega kada je ušao u svoj “BMW”. Nakon toga auto koji su koristile njegove ubice i i njihovo oružje pronađeni su zapaljeni.

(Espreso.co.rs/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.