IZNELI SU GA IZ ŠUME I STRPALI U MARICU! Kad su videli šta ubica Goran ima u džepu, ZGRANULI SU SE
Goran Janković, Foto: Printscreen/Facebook

STRAVIČNO

IZNELI SU GA IZ ŠUME I STRPALI U MARICU! Kad su videli šta ubica Goran ima u džepu, ZGRANULI SU SE

Prilikom hapšenja Gorana Jankovića osumnjičenog da je počinio trostruko ubistvo u Novom Sadu u petak ujutru, pronađen je nož

Objavljeno: 27.05.2019. 15:39h
  • 81

Svedoci hapšenja ispričali su da su ga specijalci bukvalno izneli iz šume i ubacili u maricu, prenose beogradski mediji.

Prilikom hapšenja Gorana Jankovića osumnjičenog da je počinio trostruko ubistvo u Novom Sadu u petak ujutru, pronađen je nož. Osumnjičeni nije pružao otpor prilikom hapšenja, i za sada "samo ćuti".

 

Nakon trodnevne neprestane potrage za Goranom Jankovićem, osumnjičenim da je u petak ujutru macolom ubio suprugu i njene roditelje, konačno je pronađen u Brodogradilištu u Novom Sadu.

Policija ga je zatekla u jednom šumarku nedaleko od obale Dunava, a pretpostavlja se da je protekle dane proveo skrivajući se na brodu.

Svedoci hapšenja ispričali su da su ga specijalci bukvalno izneli iz šume i ubacili u maricu.

foto: Printscreen / Facebook

Prema prvim informacijama, kod Jankovića je u trenutku hapšenja pronađen nož. Ipak, nije pružao otpor policajcima koji su mu stavljali lisice na ruke.

Priveden je u policijsku stanicu i određeno mu je zadržavanje 48 sati. Do sada nije sarađivao sa policijom, već je na njihova pitanja odgovarao - ćutanjem.

Podsetimo, Janković je svoju suprugu Mirjanu Janković (31) i njene roditelje Branislava (63) i Nadu (57) Pajić, ubio tupim predmetom, tačnije macolom, u porodičnoj kući Pajića u petak ujutru, gde se nesrećna Mirjana sklonila sa decom bežeći od nasilnog muža.

Da zločin bude još jeziviji, to je uradio pred Mirjaninom i njegovom maloletnom decom!

Njihov stariji sin (10) je, nakon što je Janković pobegao iz kuće pozvao ujaka i rekao mu da je njegov otac ubio njegovu mamu, babu i dedu.

 

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media