KRIO SE U NAPUŠTENOM BRODU? Policija je monstruma uhapsila PO DOJAVI!
Janković je, kako saznajemo uhapšen kod Brodogradilišta i postoji šansa da se krio u napuštenom brodu, Foto: Espreso.co.rs/Kurir.rs

KONAČNO UHAPŠEN

KRIO SE U NAPUŠTENOM BRODU? Policija je monstruma uhapsila PO DOJAVI!

Svoju suprugu Mirjanu Janković (31) i njene roditelje Branislava (63) i Nadu (57) Pajić, ubio je tupim predmetom, tačnije macolom

Objavljeno:

Goran Janković, trostruki ubica iz Novog Sada, uhapšen je posle tri dana, saznaje Blic u policiji.

Janković je, kako saznajemo uhapšen kod Brodogradilišta i postoji šansa da se krio u napuštenom brodu. On je osumnjičen da je pre tri dana izvršio trostruko ubistvo u novosadskom naselju Telep.

Svoju suprugu Mirjanu Janković (31) i njene roditelje Branislava (63) i Nadu (57) Pajić, ubio je tupim predmetom, tačnije macolom.

Da zločin bude još jeziviji, to je uradio pred Mirjaninom i njegovom maloletnom decom! Njihov stariji sin (10) je, nakon što je Janković pobegao iz kuće pozvao ujaka i rekao mu da je njegov otac ubio njegovu mamu, babu i dedu.

Brat ubijene Mirjane i ujaka nesrećnih dečaka odmah je odjurio do kuće Pajića i zatekao krv i strahovit prizor. On je pozvao policiju koja je posle par minuta stigla na lice mesta.

Uhapšen u Novom Sadu

Kako je saopštio MUP Srbije, uhapšen je u Novom Sadu, posle neprekidne trodnevne potrage u kojoj su, osim novosadske policije, učestvovali pripadnici Helikopterske jedinice i Žandarmerije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, po nalogu javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu za krivično delo teško ubistvo, biti doveden na saslušanje.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.