ZAPALIO JU JE JER NIJE HTELA DA MU UBRIZGA INSULIN? Da li je ovo razlog zbog kog je Karolj ubio Slavicu?
Da li je ovo razlog zbog kog je Karolj ubio Slavicu?, Foto: Kurir

užas!

ZAPALIO JU JE JER NIJE HTELA DA MU UBRIZGA INSULIN? Da li je ovo razlog zbog kog je Karolj ubio Slavicu?

Želela je drugačije da živi?

Objavljeno:

Dijabetičar Karolj Ludman (58) iz Mola polio je svoju suprugu Slavicu (47) benzinom i zapalio, jer nije htela da mu pomogne da sebi ubrizga insulin!

Dobro upućeni izvor potvrdio nam je da je zločinu prethodila svađa među supružnicima, pišu mediji.

- Nastradala Slavica je neko vreme izlazila uveče i kasno se vraćala kući. U Molu kolaju priče da je volela i da se eksponira na društvenim mrežama, što je svima upadalo u oči. Karolj nije mogao da se pomiri sa činjenicom da je Slavica 11 godina mlađa i da hoće da živi malo drugačije. To je kod njega izazivalo bes i ljubomoru. Tragične noći, kada se zločin dogodio, tražio je od Slavice da mu ubrizga insulin, jer je dijabetičar. Ona je ležala u krevetu i odbila je da mu pomogne! Počeli su da se svađaju i pale su teške reči koje su bile samo okidač za već nagomilani bes u Karolju. Dao je sebi insulin, ali je u naletu besa otišao u dvorište, uzeo kanister s benzinom, polio suprugu i zapalio je! - navodi naš izvor blizak istrazi i ističe da Karolj nije imao nameru i sebe da ubije.

- Razbuktala vatra zahvatila je Karolju lice i ruke, zbog čega je izašao u dvorište da se polije vodom i ugasi je. Kad se vratio u kuću, telo njegove žene se već pretvorilo u buktinju. Policija i vatrogasci su došli na poziv komšija, ali su zatekli ugljenisani leš žene - kaže naš sagovornik.

Karolj Ludman je u stanju nesavladivog besa koji je njegovu suprugu košta života, zadobio opekotine po licu i šakama. Trenutno se oporavlja u bolnici u Senti i nije u životnoj opasnosti.

- Njegovo stanje je stabilno, a posle oporavka će biti saslušan u policiji i tužilaštvu. Ispred bolničke sobe u kojoj je Karolj smešten dežura policija jer je osumnjičen za ubistvo. Istina je da je dijabetičar i da je sebi dao insulin, ali istraga treba da utvrdi sve detalje - navodi izvor.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.