NAJDUBLJE TAJNE ZETA KOJI JE ZAKLAO PORODICU! Odmalena su ga zvali LEPAK, a okidač je pored ljubomore bilo i OVO!
Goran Janković sa suprugom, Foto: Printscreen / Facebook

HOROR

NAJDUBLJE TAJNE ZETA KOJI JE ZAKLAO PORODICU! Odmalena su ga zvali LEPAK, a okidač je pored ljubomore bilo i OVO!

Po svemu sudeći, revoltiran Mirjaninom odlukom da ga napusti i tako prekine dugogodišnje zlostavljanje koje je trpela u braku..

Objavljeno:

Sumnja se da je Goran Janković likvidirao suprugu Mirjanu, kao i njene roditelje. Policija još traga za njim. Do kuće Pajićevih došao i pored zabrane, a u domu nastradalih i juče - muk.

Trostruko ubistvo u Novom Sadu, kada su u porodičnoj kući brutalno likvidirani supružnici Nada (57) i Branislav Pajić (57) i njihova kćerka Mirjana Janković (32), a za čiju je smrt osumnjičen Goran Janković (37), zet, odnosno suprug tragično nastradalih, dogodilo se, kako sumnjaju istražni organi, zbog ljubomore pomešane sa alkoholom. Zločinac, od petka ujutro kada se tragedija i dogodila, kao da je u zemlju propao, a novosadska policija i žandarmerija tragaju za njim.

Po svemu sudeći, revoltiran Mirjaninom odlukom da ga napusti i tako prekine dugogodišnje zlostavljanje koje je trpela u braku, Goran je u petak ujutro, i pored zabrane prilaska i komuniciranja, izrečene 10. maja, došao do kuće Pajićevih u Ulici Petefi Šandora 156 b u novosadskom naselju Telep, gde se Mirjana sklonila sa dvojicom maloletnih sinova. Ona i njeni roditelji usmrćeni su udarcima tupim predmetom, macolom, po glavi, a u tom trenutku su u kući bila njegova i Mirjanina deca.

- To normalan ne bi učinio - veli nam jedan Goranov poznanik. - Dodajući da je sigurno bio pod dejstvom alkohola, a možda i još nečeg. - A uz to, još je bio i ljubomoran. Sve to je na kraju, nažalost, dovelo do ove velike tragedije. Znam da je, dok je bio mlađi, bio vragolast i da su ga zvali Lepak, verovatno zbog toga što je "duvao".

U kući tragično nastradalih - muk! Ni juče niko nije imao snage da govori o strašnoj nesreći koja ih je zauvek zavila u crno. Sada im je, veli jedan od rođaka, najvažnija briga o Mirjaninim mališanima.

- Kod ujaka su, i hvala bogu, posle svega su psihički dobro - kazuje nam ovaj čovek, insistirajući da mu se ne objavljuje ime. - Mirjanin brat je preuzeo brigu o dečacima, pa sad u kući ima troje dece.

U obližnjem naselju Adice, gde je porodična kuća Jankovića, i iz koje je Mirjana sa decom otišla nakon što je 10. maja prijavila supruga za porodično nasilje, meštani nisu voljni da pričaju o trostrukom zločinu. Kažu da poznaju porodicu, ali da nemaju ništa loše da kažu o njima. Na svakom koraku su policijske patrole, a ljudi su se uvukli u kuće i prolaznici na ulici su retki.

- Šta se tačno dešavalo u njihovoj kući, između četiri zida, ne znamo, ali nisu delovali kao problematična porodica - kaže jedan od poznanika Jankovića. - Verovatno nije bio pri čistoj svesti kada je mogao tako nešto da uradi. Ratnih devedesetih doselili su se iz Hercegovine u Novi Sad, a kasnije su napravili kuću u Adicama.

U šoku su i stalni gosti kafane "Sanrajs" na Novom naselju, koju su Nada i Branislav držali dugi niz godina. Za oboje, a za posebno Nadu, imaju samo reči hvale.

- Zvali smo je majka Tereza, jer je svima, ovde u kraju, nesebično pomagala - skrušenim glasom govori Života Šolak. - Rešavala je naše probleme, a o svojima nikada nije pričala, a sigurno ih je imala.

Kada će supružnici Pajić i njihova kćerka Mirjana biti sahranjeni, još nije poznato. Rođaci kažu da čekaju da se završe sve neophodne procedure, kako bi mogli da organizuju poslednji ispraćaj.

(Espreso.co.rs / Večernje Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.