KADA SU MU VIDELI TELO POLICAJCI SU JEDVA SMOGLI SNAGE DA KAŽU MAJCI! Pronađen dečak (4) sa Kosova koji je nestao!
Policija / Ilustracija, Foto: Printscreen Vijesti.me/Svetlana Mandić

TRAGEDIJA

KADA SU MU VIDELI TELO POLICAJCI SU JEDVA SMOGLI SNAGE DA KAŽU MAJCI! Pronađen dečak (4) sa Kosova koji je nestao!

Dečak je u četvrtak boravio sa majkom i drugom decom na igralištu....

Objavljeno:

Dvadesetak policajaca je pretražilo područje gde je dečak poslednji put viđen, prenose beogradski mediji.

Dečak (4), Zenel M, za kojeg pojedini mediji pišu da je poreklom s Kosova, a koji je nestao u četvrtak u Švajcarskoj, pronađen je mrtav. Njegovo telo je pronađeno u petak posle podne u reci Ar. Prema rečima policije, verovatno se udavio, a nadležni su ove strašne vesti preneli njegovoj majci, piše aargauerzeitung.ch.

Zaposleni u obližnjoj hidroelektrani su pronašli telo dečaka u reci, istakla je policija kantona Argau. Prema prvim rezultatima istrage pretpostavlja se da je dečak pao dok se igrao u četvrtak u Moriken Vildegu i da se udavio.

Dečak je u četvrtak boravio sa majkom i drugom decom na igralištu. U blizini mesta gde se igrao nalazi se reka Abah. Oko 16:30 majka je primetila da joj je sin nestao. Posle uzaludne potrage, obaveštena je policija.

Nakon što je prijavljen njegov nestanak, policija je krenula u potragu za mališanom.

Vatrogasna brigada je pretražila celo područje i obalu reke gde se dečak igrao. U potrazi je korišćen i policijski helikopter, kako bi se lakše lociralo nestalo dete.

Pored toga oko dvadesetak policajaca je pretražilo područje gde je dečak poslednji put viđen.

Potraga je trajala sve do ponoći, a onda je nastavljena u petak. Zbog kiša koje su padale poslednjih dana reke Abah i Ar su imale povećan vodostaj, a takođe su postojale jake struje.

Ovaj događaj bi mogao da ima krivične posledice, što pokazuje i slučaj koji se dogodio krajem aprila 2015. godine u istom području.

Dečak je upao u reku Roes, dok je šetao sa ocem. Otac je sina na trenutak izgubio iz vida. Posle tri nedelje detetovo telo je pronađeno, a obdukcija je pokazala da se dečak utopio.

Otac je optužen i osuđen za ubistvo iz nemara. Međutim, sud ga je oslobodio i izrekao je uslovnu kaznu od 18 meseci zatvora.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.