EVO KO JE MAKRO KOJI JE MASAKRIRAO DRŽAVNU STARLETU: Zarubica hapšen u Sablji, a u Bolonji osuđen na 17 godina!
Dušica Jevđenović, Foto: Kurir.rs / Privatna arhiva

užas!

EVO KO JE MAKRO KOJI JE MASAKRIRAO DRŽAVNU STARLETU: Zarubica hapšen u Sablji, a u Bolonji osuđen na 17 godina!

Muž Dušice Jevđenović, koja je nedavno potražila pomoć u sigurnoj kući, poznat je policiji kao jedan od najvećih trgovaca belim robljem

Objavljeno:

Milivoje Zarubica Puja (49), koji navodno nekoliko meseci zlostavlja suprugu, starletu Dušicu Jevđenović (28), koja je zbog toga zatražila pomoć u sigurnoj kući, odranije je poznat policiji, i to kao jedan od najvećih trgovaca belim robljem.

Takozvani balkanski kralj trgovine ljudima, koji je svoju ženu, sa kojom je dve godine u braku, navodno tukao i psihički maltretirao, čupao joj kosu i nokte i držao je zaključanu u stanu, bio je uhapšen 2010. zbog izdržavanja kazne zatvora od četiri godine.

- On je tada uhapšen radi izdržavanja kazne na koju ga je Viši sud u Beogradu pravosnažno osudio. Tada su kod Zarubice prilikom hapšenje pronađena falsifikovana dokumenta na ime Zoran Papović, na osnovu kojih je navodno boravio u Nišu i Leskovcu, gde se, kako se sumnja, bavio trgovinom kulturnim dobrima - podseća naš sagovornik i dodaje da su protiv muža Dušice Jevđenović 1999. godine podnete čak tri krivične prijave za trgovinu ljudima.

foto: Kurir.rs / Privatna arhiva

- Svojevremeno je kod njega pronađeno 46 devojaka iz Rumunije i Moldavije i 180.000 maraka, a hapšen je i tokom akcije „Sablja“ 2003. godine - navodi izvor.

Kako dodaje, Zarubica je u novembru 2008. u Italiji osuđen na 17 godina zatvora zbog trgovine ljudima.

- Italijanski Antimafijaški sud u Bolonji mu je zbog toga izrekao zatvorsku kaznu, ali i novčanu kaznu od 150.000 evra. Zarubicu je bio glas da je nasilan prema devojkama i da ih je maltretirao. Važio je za opasnog čoveka, koji izrabljuje prostitutke. Pred sudom u Bolonji svojevremeno su svedočile neke od njegovih žrtava, tvrdeći da su prošle pakao radeći za njega - dodaje sagovornik.

foto: Kurir.rs / Privatna arhiva

Podsetimo, Kurir je došao u posed jezivih fotografija na kojima se vide podlivi na telu Dušice Jevđenović, kao i iščupani nokat i kosa. Naš izvor rekao je da ona trpi nasilje svog supruga, zbog čega strahuje za svoj život.

- Milivoje Dušici ne dozvoljava da progovori, a kad progovori, uhvati je za vrat i davi je. Komšije svakodnevno čuju ciku i viku iz njihovog stana. Njih dvoje se nikako ne slažu - rekao je naš izvor.

foto: Kurir.rs / Privatna arhiva

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.