PRIŠAO JE SA BALONOM BENZINA I POLIO AUTO! Pogledajte snimak PALJENJA automobila predsednika opštine NOVA VAROŠ!
Policija je identifikovala počinioca i nalogodavca i oni bi uskoro trebali da se nađu pred licem pravde, Foto: Printscreen

užasno

PRIŠAO JE SA BALONOM BENZINA I POLIO AUTO! Pogledajte snimak PALJENJA automobila predsednika opštine NOVA VAROŠ!

Na snimku sa nadzorne kamere jasno se vidi čovek sa kapuljačom koji prilazi automobilu, poliva ga benzinom, a zatim pali upaljačem

Objavljeno:

U sredu je na parkingu ispred zgrade u Karađorđevoj ulici u Novoj Varoši izgoreo automobil koji je u vlasništvu predsednika Skupštine opštine Nova Varoš Nikole Jelića.

Jelić je u izjavi za Pink.rs rekao da ga je oko 3 sata i 15 minuta pozvao načelnik policije i rekao da mu gori automobil koji je parkiran ispred kuće.

- Porodica i ja nismo ništa čuli. Da bih istrčao na terasu morao sam da prođem kroz jednu sobu gde mi je spavao najmlađi sin od deset godina i ćerka. Mislio sam da je manja vatra i da prospem lavor vode sa sprata. Međutim to je počelo već da bukti. Ja kad sam otvorio vrata već su počele detonacije - priča nam Jelić i dodaje da su detonacije bile takve da se potresao ceo grad.

Prema njegovim rečima, prizor je bio stravičan i sve je izgledalo kao na filmu.

- Sreća je što su vatrogasci došli brzo. Inače, već je bila zahvaćena i plastična tenda, reklama plastična i vatra je pretila da se proširi na kuću. Da je to planulo svi bi izgoreli. U kući sam bio sa četvoro dece - tri ćerke i sin, supruga i majka - rekao je Jelić.

Na snimku sa nadzorne kamere jasno se vidi čovek sa kapuljačom koji prilazi automobilu, poliva ga benzinom, a zatim pali upaljačem. U jednom trenutku je malo falilo da vatra zahvati i piromana. Na snimku se jasno mogu videti i dve detonacije.

Policija je identifikovala počinioca i nalogodavca i oni bi uskoro trebali da se nađu pred licem pravde.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.