DRŽAVNU STARLETU (28) BRUTALNO PRETUKAO MUŽ MAKRO ZARUBICA! Dušici čupao nokte i kosu, davio je i šutirao!
Foto: Kurir

strahuje

DRŽAVNU STARLETU (28) BRUTALNO PRETUKAO MUŽ MAKRO ZARUBICA! Dušici čupao nokte i kosu, davio je i šutirao!

Bivša savetnica u Ministarstvu spoljnih poslova zatražila pomoć u sigurnoj kući, jer navodno trpi zlostavlajnje od supruga, osuđivanog makroa Milivoja Zarubice

Objavljeno:

Uplašena za svoj život, Dušica Jevđenović (28), poznata kao „državna starleta“, zatražila je pomoć u sigurnoj kući jer ju je, navodno, zlostavljao muž Milivoje Zarubica Puja (49), osuđivani makro, ekskluzivno saznaje Kurir!

Dušica na sve načine pokušava da se spase od balkanskog kralja prostitucije, s kojim je u braku dve godine.

Izvor Kurira, koji je insistirao na anonimnosti, kaže da Dušica poslednjih meseci prolazi kroz pravi pakao.

Kako se navodi, sve je nedavno eskaliralo kada joj je Zarubica bukvalno iščupao komade kose zajedno sa mesom sa glave, potom joj čupao nokte, davio je i šutirao.

- Dušica poslednjih meseci prolazi kroz pravi pakao. Muž je maltretira i psihički i fizički. Davi je i čupa joj kosu. Dušicu drži pod ključem dok ona trpi nesnosne bolove. Milivoje je opasan čovek i ona ne sme da pisenod njega, Pre nekoliko dana je bila u salonu lepote i i žene koje su je sređivale su se zabezeknule. Savetovale su je da ga prijavi policiji, ali ona ne sme. Plaši se za život, ali i za život svog sina. Ona jeste vodila raskalašan život, ali se u poslednje vreme mnogo promenila. Uostalom, niko nije dužan da trpi porodično nasilje. Pomozite joj, jer je u opasnosti - kaže izvor koji je insistirao na anonimnosti.

foto: Kurir print

Izvore je dostavio i šokantne fotografije na kojima se vidi da Dušica ima podlive i modrice po licu i telu, ali i da su joj čupani nokti i kosa.

foto: Kurir print

- Milivoje Dušici ne dozvoljava da porogovori ni reč, a kad progovori, uhvati je za vrat i davi je. Čupao joj je kosu, a s obzirom na to da ima nadogradnju, možete da zamislite koliko to boli. Komšije svakodnevno slušaju ciku i dreku koja dopire iz njihovog stana, a deca sve to gledaju. Njih dvoje se nikako ne slažu i bolje da se razvedu. Dušica nije znala šta da radi, pa je zbog toga i pozvala sigurnu kuću. Nadam se da će uspeti da je zaštite, jer je zaista u životnom problemu - priča izvor.

foto: Kurir print

Inače, Dušica Jevđenović je postala poznata 2015, kada je sa bratom napala policajce ispred stana na Novom Beogradu. Tada je mahala diplomatskim pasošem i urlala: "Da li znate ko sam ja!", ističući da radi u Ministarstvu spoljnih poslova.

foto: Društvene mreže

Kako je tada pisano, diplomatski pasoš Jevanđenovićki je zvanično izdao Ivan Mrkić, tadašnji ministar spoljnih poslova.

OSUĐENA ZA NAPAD

- Taj dokument važio je četiri godine, a istekao je u maju 2017. Iz MSP tada su demantovali da Dušica radi kod njih i pokrenuli su postupak za proglašenej pasoša nevažećim - podseća izvor i dodaje da su Dušica i njen brat osuđeni za napad na policajce i nanošenje lakih povreda.

- Sklopili su sporazum o priznanju krivice. Ona je bila osuđena na 22 meseca uslovno, s rokom provere od pet godina, a njen brat na 18 meseci uslovno, s reokom provere od četiri godine - kaže sagovornik.

KO JE MILIVOJE ZARUBICA PUJA

Poznat je kao balkanski kralj trgovine ljudima, srpski bos prostituki...

"Tokom 1999. godine protiv njega su podnete tri krivične prijave", naveo je MUP u jednom od saopštenja i precizirao da je "u samo jednoj akciji protiv Zarubice, decembra 1999, policija u Resniku pronašla 46 devojaka iz Rumunije i Moldavije i 180.000 maraka".

Navodi se i da je Zarubica, 2003. bio u bekstvu dva meseca, kada je policija za njim tragala zbog posredovanja u prostituciji" i podseća da je tada uhapšen u akciji "Sablja" u Batajnici.

Zarubicu je Viši sud u Beogradu 2004. i 2005, "zajedno sa još 11 osoba, osudio zbog krivičnih dela vezanih za trgovinu ljudima jer je učestvovao u organizovanju prostitucije i protivpravnom lišenju slobode najmanje 11 moldavskih državljanki".

U novembru 2008. godine od Antimafijaškog suda u Bolonji osuđen je na 17 godina zatvora i novčanu kaznu od 150.000 evra zbog krivičnih dela trgovine ljudima i mafijaškog udruživanja. Ponovo je uhapšen 2010. godine.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.