OGLASIO SE KAMENOREZAC KOJI JE ZORICI MILETIĆ UKLESAO 2046. KAO GODINU SMRTI: Izgovorila je 2 rečenice i nestala!
Spomenik Zorice Miletić, Foto: Printscreen / Kurir.rs / Privatna Arhiva, Glas Šumadije - Elizabeta Jovanović

MISTERIJA RAZREŠENA

OGLASIO SE KAMENOREZAC KOJI JE ZORICI MILETIĆ UKLESAO 2046. KAO GODINU SMRTI: Izgovorila je 2 rečenice i nestala!

Kamenorezac je uslišio njenu poslednju želju

Objavljeno: 12:02h

Nakon što je spomenik Zorice Miletić, koja je sebi odredila kao godinu smrti 2046, postao glavna tema u Kragujevcu, oglasio se i kamenorezac koji je ovu ploču napravio.

- Baka Zorica mi je tražila da pored godine smrti njenog brata na zajedničkom spomeniku uklešem pored njenog imena i godinu njene smrti 2046. Rekla mi je: "Rešila sam da živim 100 godina. Je l' ti imaš možda nešto protiv toga?". Uslišio sam njenu molbu i nikada je više nisam video - priča Jovan Mladenović, kamenorezac iz Kragujevca, o susretu na lokalnom groblju sa Zoricom Miletić (73).

Zorica je nestala pre tri godine, a u sredu popodne je pronađena mrtva u svom stanu u Ulici kneza Miloša 23 u ovom gradu.

Kako saznajemo, Zorica, inače nekadašnja modna dizajnerka, preminula je najverovatnije prirodnom smrću. Nakon pisanja medija da je Zorica nestala, policija je provalila u njen stan i pronašla neverovatno očuvan leš.

foto: Printscreen / Telegraf

- Stan je na šestom spratu, bio je zaključan iznutra ključem, ali i lancem, a da niko nije mogao na drugi način da izađe iz njega, jasno je da su prozori bili dobro zatvoreni. Stan je bio uredan, nije bilo nikakvih tragova premetačine, niti nasilja, a njeni ostaci, očuvani, pronađeni su na krevetu - priča izvor.

Kako kaže njena komšinica Nadežda Todorović, Zorica je viđena pre tri godine, kada su zajedno pričale ispred solitera.

- Primetili smo da Zorica ne podiže poštu od aprila 2016. godine. Sanduče je bilo prepuno računa. Ali niko nije reagovao, mada smo prijavili policiji - kaže Nadežda.

Upravnik solitera Zoran Savić kaže da kada je sa mrtvozornikom i policajcima ušao u stan, ništa se nije osećalo.

- Žena je ležala na krevetu, pokrivena ćebetom. Koža joj je bila očuvana, kosa, prosto kao da je mumificirana. Čuo sam da su ovakvi fenomeni mogući, jer su prozori bili dobro zatvoreni, nije bilo vazduha u stanu, a radilo je parno grejanje sve vreme. To je verovatno dovelo do posebne klime u kojoj je telo ostalo očuvano - spekuliše Savić.

foto: Printscreen / Telegraf

BONUS VIDEO:

OVO SU NAJLUĐI KONOBARI NA SVETU! Posvađali se sa gošćama u restoranu, a onda im sasuli torte u lice, ali ni tu nije kraj...! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.