OVO JE STAN U KOJEM SU PRONAĐENE MRTVA MAJKA I BLIZNAKINJE U BEČU! Nije bilo ni TRUNKE HRANE, PRIZOR UŽASAVA!
Stravični prizori!, Foto: Printscreen

STRAVIČNE SCENE! OPREZ!

OVO JE STAN U KOJEM SU PRONAĐENE MRTVA MAJKA I BLIZNAKINJE U BEČU! Nije bilo ni TRUNKE HRANE, PRIZOR UŽASAVA!

Vest o smrti Srpskinje Vesne M. i njenih bliznakinja potresla je celu Evropu i Srbiju. Kako navode tamošnji mediji, uzrok smrti bi mogla da bude glad, jer, kako se navodi, policija nije pronašla ni trunku hrane u stanu preminulih

Objavljeno:

Užasavajuća vest koja je stigla iz Austrije šokirala je srpsku javnost. Vesna M. (45), rodom iz Srbije, za koju su komšije kasnije ispričale da je imala psihičkih problema, pronađena je mrtva u predsoblju svog stana u Beču. Policija je njeno telo zatekla na podu.

foto: Printscreen

S druge strane, proverava se i mogućnost da je majka tabletama otrovala sebe i svoje ćerke. Ipak, nijedna od ovih tvrdnji nije zvanična informacija i sve dok ne stignu nalazi obdukcije koja je naložena, smrt tročlane porodice će biti misterija. Inače, Vesna M. i njene ćerke bile su poznate bečkoj kancelariji za socijalni rad sa kojim su prekinuli kontakt pre dve godine. Prema pisanju pojedinih medija, Vesna je imala problema sa mužem koji ju je zlostavljao.

Jezivi slučaj otkriven je kada su Vesnini prijatelji primetivši da se ne javlja duže vreme, poslali policiju na njihovu adresu. Nakon što su dobili nalog, policajci su provalili vrata i u stanu zatekli užasavajuću scenu.

- Videli smo se poslednji put pre dve nedelje, mislila sam da su na odmoru - rekla je komšinica Berta Baling. Kako je potparol policija objasnio, dosadašnja istraga utvrdila je da je mala verovatnoća da je u stanu bilo četvrte osobe.

foto: Printscreen

- Vrata su bila zaključana, nema tragova nasilnog upada ili premetačine - kazao je Patrik Majerhofer.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.