ZAPALJEN AUTO PREDSEDNIKA SKUPŠTINE OPŠTINE! Skandal u srpskom gradu!
Nikola Jelić, Foto: Kurir/Z. Š.

opasno

ZAPALJEN AUTO PREDSEDNIKA SKUPŠTINE OPŠTINE! Skandal u srpskom gradu!

- Sve ovo što se dešava sigurno ima veze sa političkom funkcijom koju obavljam, funkcijom predsednika SO i sa funkcijom direktora područje jedinice Srbijašuma koju sam obavljao do pre 7 dana - kaže Jelić

Objavljeno: 22.05.2019. 10:03h
  • 72

Automobil predsednika Skupštine opštine Nova Varoš Nikole Jelića zapaljen je rano jutros između 3.10 i 3.15. Potpuno je izgoreo pežo 208 koji je prethodnog dana vozila Nikolina ćerka i koji je ona parkirala oko 22 sata ispred kuće, a oštećeno je i službeno vozilo Nikole Jelića, vlasništvo Srbijašuma iz Beograda, gde je Jelić zaposlen.

"Nemam nikakvu dilemu da je automobil zapaljen. Moja imovina i ranije je bila predmet napada, ne kažem da je isti izvršilac u pitanju, ali sigurno isti krug stoji iza toga", rekao nam je Jelić.

"Sve ovo što se dešava sigurno ima veze sa političkom funkcijom koju obavljam, funkcijom predsednika SO i sa funkcijom direktora područje jedinice Srbijašuma koju sam obavljao do pre 7 dana", kaže Jelić.

Vatra je zahvatila tendu ispred kuće i zamalo da zahvati celu kuću. Jelić kaže da ima petoro dece i da se boji za svoju decu koja žive i u Beogradu i u Novoj Varoiši, a da je mlađem sinu od detonacija, od straha, krenula krv na nos.

On je kaže da je tražio prijem i razgovor sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i generalnim sekretarom Nikolom Selakovićem.

"Osećam se ugroženo, strah me je za porodicu", kaže Jelić.

 

Bonus video:

(Espreso.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media