PREDSEDNIK STANARA ZGRADE NA ZVEZDARI JE RASPORIO PSA PRED DECOM! Komšija koji je sve snimao otkrio UŽASNE DETALJE
Jezive scene iz videa, Foto: Printscreen / Instagram

HOROR NA ZVEZDARI

PREDSEDNIK STANARA ZGRADE NA ZVEZDARI JE RASPORIO PSA PRED DECOM! Komšija koji je sve snimao otkrio UŽASNE DETALJE

Svedok tvrdi da zlostavljač nije psihički stabilna osoba i da predstavlja opasnost po zgradu i komšiluk!

Objavljeno: 22:04h

Udruženje za zaštitu životinja Levijatan je objavilo šokantan video snimak mučenja životinje u beogradskom naselju Zvezdara, koji je uznemirio javnost širom Srbije!

Prema svedočenju A. M., supruga i oca dvoje dece koji živi u zgradi u kojoj se stravično zlostavljanje životinje dogodilo, i osobi koja je jeziv snimak mučenja predala udruženju Levijatan, odgovoran za zločin je četrdesetpetogodišnji J.M.

Sve se dogodilo 2. marta oko 17 časova ove godine, ja sam se sa suprugom vraćao iz grada i ušli smo u zgradu u kojoj živimo. I ranije smo imali probleme sa čovekom koji je uneo životinju u zajedničko dvorište zgrade i mučki je ubio , objašnjava A.M.

foto: Printscreen / Instagram

"Nisam siguran da li je bio pas, ali mislim da jeste. To potvrđuju i deca koja su vrištala i užurbano bežala iz dvorišta dok ga je on klao" , dodao je on.

Prema rečima zabrinutog komšije, četrdesetpetogodišnji J.M. je životinju zverski ubio, a on i njegova supruga su odmah nakon što su primetili šta se dešava pozvali policiju, koja je tek kasnije došla na lice mesta.

"To je bio dan kada su se održavale utakmice, policija je stigla tek oko pola 1 posle ponoći. Izvinili su se što kasne, ali smatram da su čak i tada posao obavili površno, uzeli izjave radi reda i otišli" , dodaje A.M..

Obzirom da policija nije reagovala ni dva meseca kasnije, porodica koja je zabrinuta za svoju, i bezbednost svoje dece, odlučila je da se obrati udruženju Levijatan i poslala im snimak koji je nastao tog kobnog dana.

foto: Printscreen / Instagram

"J.M. je tada policiji priznao da je zaklao zeca, ali čak i to je problem. Da li ima dozvolu? Šta je uradio sa tom životinjom? Da li je ona zaražena? U dvorištu ima mnogo domaćih mačaka. Mogao bi da izazove ekološku katastrofu" , dodatno je objasnio A.M.

J.M. je navodno nakon tog događaja ostatke životinje ubacio u plavu najlon kesu, a potom ih bacio u kontejner u ulici Dimitrija Tucovića.

Ono što je posebno zabrinjavajuće - ukoliko se ispostavi da odgovaran za ovo delo zaista jeste pomenuti J.M. - je i to što je prema rečima A.M. zlostavljač životinje ujedno i predsednik skupštine stanara zgrade.

"Kako bi jedna takva osoba uopšte mogla da poštuje zakone i vodi računa o svim stanarima i njihovoj sigurnosti, ali i njihovim pravima?" , iskren je A.M.

Udruženje Levijatan odlučilo je da reaguje na stravičan događaj i traži hitnu reakciju policije i tužilaštva. Oni su takođe naveli da će zastupati svedoka A.M., kao i da je on pod njihovom zaštitom.

foto: Printscreen / Instagram

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.