LAŽNO PRIJAVILA ŠVALERA DA JU JE OTEO I ZLOSTAVLJAO! Neverovatna nameštaljka zbog bolesne ljubomore!
Priznala je da je samo želela da mu se osveti, jer nije ispunio obećanje da će se razvesti od svoje žene, Foto: Profimedia

sve je izmislila

LAŽNO PRIJAVILA ŠVALERA DA JU JE OTEO I ZLOSTAVLJAO! Neverovatna nameštaljka zbog bolesne ljubomore!

Dejan je odmah pušten na slobodu, a protiv Ane je podneta krivična prijava

Objavljeno: 16:06h

Dejan S. (30) iz Beograda proveo je dva meseca u pritvoru, ni kriv ni dužan, nakon što ga je njegova ljubavnica Ana J. (27) krajem marta lažno prijavila da ju je oteo i dva dana brutalno zlostavljao!

Nesrećni Dejan je odmah po prijavi uhapšen, a Ana je tek posle dva meseca kazala tužiocu da je izmislila i otmicu i mučenje!

Priznala je da je samo želela da mu se osveti, jer nije ispunio obećanje da će se razvesti od svoje žene!

Dejan je odmah pušten na slobodu, a protiv Ane je podneta krivična prijava.

Izmislila i crevo?!

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, Ana i Dejan su se upoznali u Švajcarskoj, gde oboje žive. Ona sama, a Dejan sa suprugom. Međutim, oboje su često dolazili u Beograd, gde je njihova veza bila slobodnija, daleko od Dejanove žene.

Međutim, 24. marta Ana je, u pratnji oca, koji živi u Obrenovcu, došla u policiju i ispričala kako ju je dečko oteo i zlostavljao.

- Kazala je da ju je Dejan 20. marta telefonom iz Beograda pozvao u Švajcarsku i počeo da joj preti. Rekao joj je, navodno, da je svestan da njeni roditelji ne odobravaju njihovu vezu, ali da Ana mora da dođe u Beograd i da definitivno odluči hoće li njih dvoje biti zajedno.Zbog toga je ona 22. marta doputovala u Beograd. Ana je u policiji u suzama ispričala da ju je Dejan sačekao na Aerodromu "Nikola Tesla" i da je tada počeo njen pakao - priča naš izvor.

Prema njenim rečima, Dejan je odmah u automobilu počeo da je bije, i to dok je vozio autoputem.

- Zatim su, navodno, otišli u jedan kafić, gde joj je Dejan, kako je tvrdila, udario još dva šamara. Posle toga ju je, navodno, odvezao u jedan iznajmljeni stan, gde ju je, prema Aninim rečima, dva dana držao kao robinju i brutalno je prebijao - priča Informerov izvor.

Ana je policajcima do detalja pričala kako je Dejan isekao parče creva za zalivanje bašte i time je tukao, svuda po telu.

- Kada je tokom prvog dana "otmice" nakratko izašao iz stana, zaključao je vrata, spustio roletne i zapretio Ani da ni slučajno ne proba da pobegne, jer će je ubiti -prepričava naš izvor Anine reči.

Ana je dalje ispričala da ju je Dejan narednog dana, 23. marta, u jutarnjim satima najpre odveo u jedan kafić u Ulici Čedomilja Mitrovića, gde joj je takođe udario dva šamara dok niko nije gledao. Zatim ju je odvezao na groblje i rekao da će je zaklati i tamo zakopati ako ne bude htela da bude s njim. Međutim, sutradan su opet otišli u isti kafić, iz kog je Ana, navodno, uspela da pobegne iskoristivši Dejanovu nepažnju.

Ovaj suludi scenario je Ana najpre ispričala svom ocu, koji joj je bezrezervno poverovao. Ana je pritom imala nekoliko modrica i ogrebotina, ali njenom ocu nije ni palo na pamet da se ona prethodno sama ispovređivala kako bi priča bila ubedljivija.

Uzalud se pravdao

Oni su zatim zajedno otišli kod lekara, gde su joj konstatovane lakše povrede, a zatim i u policiju. Dejan je odmah uhapšen, uzalud pokušavajući da objasni policajcima da je sve to nameštaljka. Pošto su i tužioci i sudije nemilosrdni prema nasilnicima, nesrećnom Dejanu je odmah određen pritvor do 30 dana, koji mu je zatim i produžen na još jedan mesec.

- Međutim, posle dva meseca dolazi do potpunog obrta! Ana je došla u tužilaštvo i, na zaprepašćenje svih, priznala da je izmislila i otmicu i maltretiranje, a sve kako bi napakostila Dejanu, jer on nije hteo zbog nje da se razvede od svoje supruge. Ana je priznala i da je sama sebe izudarala i izgrebala. Čak je izjavila da su njih dvoje zaista zajedno otišli na groblje, ali na njenu inicijativu jer, prema njenim rečima, nema boljeg i svetijeg mesta gde bi joj se Dejan zakleo na vernost?!? Mladić je odmah pušten iz pritvora - objašnjava naš sagovornik.

On nije mogao da nam kaže gde je trenutno Dejan i da li je njegova supruga saznala zašto je bio dva meseca iza rešetaka.

(Espreso.co.rs/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.