OCU ČIJU ĆERKU JE SILOVAO PROFESOR RAZBIJEN AUTO: Užas na jugu Srbije!
Silovatelj, koji je sve priznao policiji, najpre se izvlačio na sopstvenu bolest, a na poslednjem suđenju 15. maja ove godine razboleo se i njegov advokat, pa je pretres odložen, Foto: Dado Đilas

užas

OCU ČIJU ĆERKU JE SILOVAO PROFESOR RAZBIJEN AUTO: Užas na jugu Srbije!

Policija je po poziv odmah stigla, napravila zapisnik, uzela izjave i otišla

Objavljeno:

Četrdesedvogodišnjem muškarcu, čiju je ćerku dve godine silovao profesor iz jedne male varoši u Jablaničkom okrugu protiv koga se vodi sudski postupak, o čemu je Jugmedia pisala, polupana su sva stakla na Ladi Nivi, staroj preko tri decenije, baš u vreme kada je bio zakazan početak glavnog pretresa.

„Moj stari automobil je bio parkiran u porodičnoj garaži u selu Klajić, gde trenutno živim. Ne znam kome je smetala moja krntija, samo znam da ništa nije slučajno. Zbog vandalizma smo svi potreseni i moja deca, a imajući u vidi sve ono što se mojoj starijoj ćerki dešavalo“, priča ovaj skromni, tihi i neupućeni čovek.

Policija je po poziv odmah stigla, napravila zapisnik, uzela izjave i otišla.

„Ne verujem da će počinioca pronaći, jer, koga briga za moj stari auto“, jada se uplašeni otac.

Inače, zbog dvogodišnjeg silovanja svoje ćerke, tada staroj 16 godina, krivična prijava podignuta je još decembra 2017. godine, ali se od pokušaja da se održi glavni pretres dalje nije odmaklo.

Silovatelj, koji je sve priznao policiji, najpre se izvlačio na sopstvenu bolest, a na poslednjem suđenju 15. maja ove godine razboleo se i njegov advokat, pa je pretres odložen.

Ovaj čovek, koji svoju decu izdražava od seče šuma i nadničenja je, očajan. Boji se da će krivac proći nekaženjeno. Međutim, nedavno je u varoši gde se deslio nečuveno orgijanje nad maloletnicom od strane profesora, sada starog 54 godine, ugrabio priliku da se požali jednom od Vučićevih savetnika, bar on misli da se radilo o savetniku.

„Ispričao sam šta se desilo mojoj devojčici, dao mu papire, rekao je da ga pozovem na njegov broj telefona. Posle izvesnog vremena sam ga pozvao. Rekao je da ne brinem, da su svi u kabinetu predsednika upoznati i da će stvar biti ubrzana. Kako se ništa nije dešavalo, posle 15 dana ponovo sam pozvao isti broj ali se na njemu niko nije javljao“, ispričao je otac devojčice, koja još živi u strahu i stresu.

(Espreso.co.rs/jugmedia.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.