NAJJEZIVIJI SNIMAK IKAD NAPRAVLJEN U SRBIJI! Ono što devojka iz Subotice radi SVOM PSU je... NEZAMISLIVO!
Devojka simulira seks sa psom, Foto: Printscreen / Twiter

nasilje nad životinjama

NAJJEZIVIJI SNIMAK IKAD NAPRAVLJEN U SRBIJI! Ono što devojka iz Subotice radi SVOM PSU je... NEZAMISLIVO!

Zlostavljanje nemoćnih

Objavljeno: 20.05.2019. 11:38h
  • 29

Fondacija pokret "Levijatan " objavila je video-snimak na kom se vidi kako devojka simulira seks sa psom, a nakon toga nastavlja pretnje o zlostavljanju i jako ružnim rečnikom se obraća javnosti.

- Dokle je došlo naše društvo i slabi zakoni i kazne govori i ovaj potresan video zapis. Sve pravne mere ćemo preduzeti - piše na Twiter profilu fondacije uz objašnjenje da je video-snimku sedamnaestogodišnja devojka iz Subotice.

Naime, na snimku se vidi kako psa drži između nogu i simulira seks dok je drugarice snimaju,  a nakon toga je rekla da će "svaki dan mučiti kerove kako bi je svaki dan prozivali".

 - Znam da vredim, jer da ne vredim ne bi me niko prozivao...terajte se, možete me prijaviti koliko god hoćete, tek ćete onda naje*ati svi, pu****te k**rac svi - poručila je devojka.

Ovaj potresan video naišao je negodovanje i zgražavanje javnosti, a  nije poznato da li je maloletnu devojku neko prijavio centru za socijalni rad.

Video snimak nećemo objavljivati zbog ekstremne prirode sadržaja. 

Mnogi nisu svesni da svojim  činjenjem ili propuštanjem da se nešto učini,  mogu  nanositi životinjama bol, patnju, strah, stres, povredu, a u najtežim slučajevima, on može svojim ponašanjem prouzrokovati i smrt životinje.

Nekada se to čini namerno, nekada nevoljno, iz nehata.

U svakom slučaju, u svim ovim situacijama reč je o zlostavljanju životinja.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media