DS: Našeg odbornika pretukao predsednik Opštine Knjaževac! SNS: Odbornik DS je napao NAŠEG ODBORNIKA!
Tuča se dogodila u Knjaževcu, Foto: Wikipedia

tuča

DS: Našeg odbornika pretukao predsednik Opštine Knjaževac! SNS: Odbornik DS je napao NAŠEG ODBORNIKA!

Demokratska stranka jutros je saopštila da je napadnut njihov odbornik

Objavljeno:

Dalibor Stanojević, odbornik Demokratske stranke i jedan od organizatora protesta "1 od 5 miliona" u Knjaževcu, brutalno je pretučen tokom proslave Dana opštine i to od strane predsednika Opštine Milana Đokića sa dvojicom saradnika, tvrde u DS.

Sa druge strane, u Srpskoj naprednoj stranci navode da je Stanojević napao odbornika SNS Miroljuba Božinovića i naneo mu ozbiljne povrede.

Demokratska stranka jutros je saopštila da je napadnut njihov odbornik i jedan od organizatora protesta "1 od 5 miliona" u Knjaževcu tokom proslave Dana opštine. Oni su za napad optužili predsednika Opštine Knjaževac Milana Đokića i njegova dva saradnika.

- Zahtevamo hitnu istragu i procesuiranje svih lica koja pesnicama, ogoljenom silom i primitivizmom žele nametnuti pravila i ponašanje koja odudaraju od civilizacijskih, ljudskih i demokratskih. Krvave kragne političkih neistomišljenika postaju obeležje i vidljiv znak politike režima. To se mora zaustaviti. Sa najdubljim gnušanjem osuđujemo fizičko i verbalno nasilje koje se sprovodi nad građanima, bezrazložno i nekažnjivo - navodi se u saopštenju DS.

Iz Srpske napredne stranke međutim najoštrije osuđuju prebijanje odbornika SNS Miroljuba Božinovića od strane Dalibora Stanojevića.

- On je posle ponoći napao i naneo ozbiljne povrede ključne kosti odborniku SNS-a. Pozivamo nadležne državne organe da što pre rasvetle sve okolnosti ovog kukavičkog napada i prebijanja odbornika Božinovića -.saopštila je SNS.

MUP je danas saopštio da je nakon proslave Dana opštine Knjaževac, po izlasku iz restorana, došlo je do svađe i tuče između D.S, odbornika DS-a, i M.B, odbornika SNS-a. Kako je saopštila policija, obojica odbornika su zadobila lakše telesne povrede.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Insajder.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.