UPUCAN ČOVEK NA PEŠAČKOM PRELAZU U BEOGRADU! Upozoravali su na ovo, a sad ima povređenih!
Upozoravali su na ovo, a sad ima povređenih!, Foto: Google street view

horor!

UPUCAN ČOVEK NA PEŠAČKOM PRELAZU U BEOGRADU! Upozoravali su na ovo, a sad ima povređenih!

Očevici kažu da je policija bila na mestu događaja, kada je ovaj slučaj prijavljen, međutim i dalje je ostalo neotkriveno ko je izvršilac

Objavljeno:

Prethodna dva dana u Sarajevskoj ulici kod broja 55, u centru Beograda, po navodima stanara nepoznata osoba pucala je na prolaznike iz vazdušne puške.

- Jedan kolega je pogođen u nogu. Kasnije kada je policija došla i izvršila uviđaj, našli su dve-tri dijabole u krugu od desetak metara - rekla je jedna od radnica u obližnjem marketu za "Blic".

Dok su reporteri ovog lista bili na mestu događaja, čuo se jak pucanj koji je uzbunio prolaznike, ali ovaj put na svu sreću niko nije pogođen.

- Čuo se jak pucanj, nisam znala tačno šta se dešilo, videla sam samo da su golubovi panično poleteli, verovatno je bio još jedan pucanj - rekla je jedna od prolaznica na ulici.

U ovom delu Beograda ovo je već dva dana glavna tema među komšijama.

- Moj prijatelj je pre neki dan pogođen u leđa, kada je prelazio pešački prelaz. Mislim da ima mali otok na leđima - rekao je jedan od radnika obližnjeg lokala, čiji se komšija našao na meti pucača.

Većina radnika okolnih lokala, ali i stanara, zabrinuta je za svoju bezbednost, jer kako kažu, iako do sada niko nije ozbiljno povređen, nikada se ne zna kada može biti.

- Zamislite da dijabola pogodi nekoga u oko, to može biti veoma opasno - rekla je jedna od komšinica.

Očevici kažu da je policija bila na mestu događaja, kada je ovaj slučaj prijavljen, međutim i dalje je ostalo neotkriveno ko je izvršilac.

Pretpostavlja se da je pucač iz zgrade prekoputa.

Sličan incident dogodio se prošle nedelje u Novom Sadu kada je nepoznata osoba danima iz vazdušne puške gađala prolaznike na Bulevaru Jaše Tomića. Zbog povreda zadobijenih iz vazdušne puške nekoliko Novosađana potražilo je pomoć lekara u Urgentnom centru.

Jedna od pogođenih, slučajna prolaznica, rekla je prošle nedelje za "Radio 021" da je šetala sa ćerkom kada je osetila bol u ruci.

- Čula sam zvuk, šištanje i osetila bol u desnoj nadlaktici. Nisam odmah shvatila šta se dešava, ali sam videla da se nešto dešava i čoveka koji ide iza nas, koji se uhvatio za vrat. Tada sam shvatila da nas neko gađa iz zgrade i potrčale smo dalje i sklonile se. Čovek koji je isto pogođen je nastavio dalje, valjda ne shvatajući da ga je dijabola pogodila. Pošto nismo uspele da vidimo odakle se pucalo, otišle smo pravo u policiju u Kralja Petra, gde su sve zapisali i uputili me u Urgentni, gde su konstatovali da sam upucana iz vazdušne puške - rekla je ona.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.