MILIVOJE JE PREMINUO NA VELIKI PRAVOSLAVNI PRAZNIK: Izdahnuo otac dečaka koji se ubio na Novom Beogradu
Milivoje R, Foto: Printscreen

TUGA

MILIVOJE JE PREMINUO NA VELIKI PRAVOSLAVNI PRAZNIK: Izdahnuo otac dečaka koji se ubio na Novom Beogradu

Milivoje R. iz Beograda izgubio je bitku za život 12. maja, na dan Svetog Vasilija Ostroškog, i to samo mesec dana pošto je njegovo maloletno dete izvršilo samoubistvo

Objavljeno:

Milivoje R., otac dečaka koji je pre mesec dana izvršio samoubistvo na Novom Beogradu, preminuo je u nedelju nakon kraće i teške bolesti, saznaje Kurir.

Da tragedija bude veća, Milivoje je preminuo 12. maja, na dan Svetog Vasilija Ostroškog.

Otišao kod deteta

- Milivoje je poživeo tačno mesec dana posle ogromne tragedije koja ga je zadesila. Njemu je 10. aprila preminuo sin, koji je imao samo dvanaest godina. Mališan je skočio sa šestog sprata solitera na Novom Beogradu. Valjda je sudbina tako htela da Milivoje ode kod sina baš na njegov imendan. To je zaista pretužno - kaže jedan prijatelj pokojnog čoveka. Prijatelji preminulog ispričali su da se on razboleo prošle godine. - Preživeo je ono što niko nikome ne bi poželeo. Bolest, teške operacije... A onda je doživeo i najteži gubitak u životu, ostao je bez deteta. Moguće je da je i to uticalo na njegovo zdravstveno stanje - kaže prijatelj i nastavlja: - On je bio srdačan, susretljiv i častan čovek. Uprkos svim nedaćama koje su ga zadesile u životu, zadržao je pozitivnu energiju i vedar duh. Želim mu da počiva u miru, zajedno sa svojim sinom.

Preveliki teret

Inače, pokojni Milivoje R. bio je osnivač i direktor jedne kompanije i kako su njegove kolege objasnile, bio je neprevaziđeni profesionalac i organizator, izuzetno cenjen u svom poslu i među saradnicima. - Čovek u čijem srcu je bilo mesta za svakoga. Opaka, neizlečiva bolest i ogromna tuga i bol za nedavno preminulim sinom bili su prevelik teret za njega - napisao je jedan od prijatelja na društvenim mrežama. Iza sebe je ostavio dve ćerke. - Milivoje je bio razveden, a koliko je voleo svoju decu i brinuo za njih govori i to što je posle razvoda prešao da živi u zgradi preko puta zgrade svoje dece i bivše supruge. Svaki slobodan trenutak koristio je da provede s decom i nesebično im se davao. Zaista nije zaslužio ovako bolnu sudbinu - kaže jedan komšija. Oproštaj prijatelja

Bila je čast poznavati te

Brojni prijatelji oprostili su se potresnim porukama od Milivoja R. na društvenim mrežama. - Dragi moj brate, bila mi je čast poznavati te i družiti se s tobom, neka tvoje telo počiva u miru, a duša nek se raduje svom putu na Večni Istok. Bratski pozdrav - napisao je jedan prijatelj, dok je drugi naveo: "Otišao je dobar čovek, ali ostaju mudre stvari koje su se mogle od njega čuti i naučiti."

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.